Disse fem firmagaver holder hver gang

Det kan være svært for dig at vælge, hvad dine medarbejdere skal have i gave. Vi kommer her med fem bud på ting, der holder hver gang.

Det er altid svært at finde ud af, hvad du skal give dine medarbejdere i gave. Det kan være til firmaets jubilæum eller til jul. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvad du giver dem. Det skal selvfølgelig helst være noget, som du har brugt nogle penge på.

For en firmagave er det mindre vigtigt, at det er en personlig gave. Med mindre det er en meget lille virksomhed, ved medarbejderne godt, at du ikke kan udvælge en gave særligt til dem. Vi har lavet en liste med fem firmagaver, der holder hver gang. Du kan også læse mere her.

1. Et ur

Alle kan bruge et flot ur til væggen. Vælg et i neutrale farver, så det vil passe ind i flest mulige hjem. Det kan være et ur i sort, hvid eller grå. Ure er flotte pynt til væggen og er samtidig praktiske.

ur som firmagave

2. En Kaj Bojesen figur

Kaj Bojesen figurerne er flotte og klassiske figurer i træ. Det kan være nogle i mange farver. Det kan også være nogle mere nedtonede figurer. Det er helt sikkert nogle, som dine medarbejdere vil sætte pris på at få.

3. En vase

En vase er også noget, som de fleste kan bruge. Det er en god ide for dig, at du vælger nogle fra et lidt dyrere mærke. Det er bedre at give dem en dyr vase end flere billigere vaser. De vil helt sikkert sætte mere pris på den ene dyre vase. Det kan lyde grådigt, men det firmagaverne bliver ofte set som et tegn på, hvor meget du værdsætter dine medarbejderes indsats.

4. Et sæt gode køkkenknive

Her er en gave, som helt sikkert vil falde i god jord hos alle. Det er rigtig vigtigt at have nogle gode køkkenknive, når man laver mad, og det bliver nok svært for dig at finde en medarbejder, der ikke har et køkken.

køkkenknive

5. Salt- og peberkværn

Lige som med knivene er en salt- og peberkværn også altid noget, som dine medarbejdere kan bruge – enten i køkkenet eller til at have stående på spisebordet. Vælg nogle i et flot, men nedtonet design, så de vil passe ind i mange forskellige typer af hjem.

Se også den relaterede artikle om reklameartikler her.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top