I en tid, hvor landet – ja, hele verden har set anderledes ud, så er en ny kultur også blomstret op. Vores motto har været, at vi har skulle være sammen, men hver for sig. I starten var dette en udfordring og mange følte sig ensomme. Alligevel har nye tiltag spiret ind under huden på os alle. Det er alle de virtuelle tiltag, som har været mulige i denne tid. Nok er tiden ved at være ovre, men det virtuelle er kommet for at blive. Har du været stor tilhænger af alt det der er lagt op på nettet og har derfor lyst til at prøve kræfter med det på egen hånd? Så læs med herunder og se, hvad du skal være opmærksom på ved de forskellige ting.

LIVE koncert

De fleste musikere er til stadighed lukket ude fra spillestederne og de private fester. Derfor har de fleste lavet koncerter LIVE på eksempelvis Facebook. Er du selv musikere og i tvivl om, hvordan sådan noget kan lade sig gøre, så er det nemmere end du tror. I dag er teknologien så langt fremme, at du kan få en acceptabel lyd gennem en almindelig telefon eller computer mikrofon. Det kræver derfor blot, at du sætter en kamera op foran dig og trykker på LIVE. Undervejs kan du følge med i, hvor mange der ser med og læse de kommenterer, som folk må skrive.

Webinar

Har du noget fagligt på hjerte og kan ikke udføre din praksis? Så tilbyd firmaer og andre grupper et webinar. Det er ligetil. Dette kræver dog, at du har et program, hvor I kan benytte et lukket forum, men hvor der stadig er plads til mange deltagende. Kontra LIVE-koncerten, hvor der skal skabes hygge med lys i lokalet, så skal dette have et mere professionelt udseende. Stå derfor gerne op ad en ensfarvet, neutral væg. Således forstyrrer baggrunden ikke dit oplæg. Sørg for at alt dit udstyr er i orden, computeren er sat til strøm og andet der kan ødelægge dit webinar. Køber du produkter fra Dell, så er du sikret et godt produkt der giver dig de bedste forudsætninger for dit webinar.

Online quiz

Er du mest af alt bare kedsommelig og savner de arrangementer du render til alle ugens dage, da landet stadig var normalt? Så er det her måske mere dig. Du kan benytte Facebook, instagram eller andre tjenester, hvor der er en LIVE funktion. Her kan du lade baggrunden være vild og sjov, så underholdningsværdien kommer i top. Med kommentar-sporet kan du kommunikere med dine lyttere og også invitere dem ind på din skærm, så de øvrige også vil kunne se den eventuelle vinder af dit helt eget online-quiz-spil.