Vil du gerne undgå konkurskarantæne? Find en advokat

Nogle erhvervsdrivende er så uansvarlige, at de kan pålægges en konkurskarantæne, der forhindrer dem i at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed. Pålægning af konkurskarantæne sker ikke hen over hovedet på folk – du får dog kun 14 dage til at svare retten, når der er anlagt sag mod dig om konkurskarantæne. Behøver du tage kampen mod kurators begæring om konkurskarantæne alene?

Stå ikke på egne ben – find en god advokat

Nej, for du kan kontakte en konkurs advokat, som kender de kriterier, der skal være til stede, for at nogen kan pålægges konkurskarantæne, og som ved, hvad der kan betegnes som groft uforsvarlig forretningsførelse. At have styr på det sidste er vigtigt, da det ikke altid er ligetil at vurdere, om et ledelsesmedlem i en virksomhed har handlet i ond tro eller blot været uheldig af og til hen ad vejen.

Bliv hjulpet af en konkursadvokat fra start til slut

En advokat til konkurs beskikket af retten bliver betalt af staten, hvis det ender med, at du vinder retssagen. Mener du reelt ikke, at konkurskarantæne mod dig er berettiget, så kan du trygt tage fat i en konkursadvokat, som hurtigt kan sætte sig ind i din sag og sørge for, at du svarer retten til tiden. Agter du ikke at være lønmodtager i fremtiden, så er du nødt til at holde konkurskarantæne stangen.

Læn dig op ad professionelle inden for konkursret

Kontakt et advokatfirma med specialister inden for konkursret, hvis kurator begærer om, at du bliver pålagt konkurskarantæne. Nemmere er det at læne sig op ad professionelle, end det er at stå på egne ben, når du er i fare for at miste retten til at være med i en virksomheds ledelse. Klikker du på linket ovenfor, bliver du ført til et advokatfirmas hjemmeside, hvor du kan finde en konkursadvokat.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top