Med WordPress kan du skabe hjemmesider til næsten et hvert formål. Har du brug for en hjemmeside til dit firma, måske endda en webshop, har du lyst til at lave en blog om din hobby eller personlige historier, ja, der er rigtig mange muligheder, kun fantasien sætter grænsen.

WordPress har eksisteret siden 2003, og har gennem tiden udkonkurreret en masse CMS systemer, i dag er WordPress det mest benyttede CMS system.

Hvorfor WordPress?

Der er de seneste år kommet mange nye hjemmeside systemer, site builders, som bricksite, squarespace og Wix. De tilbyder at man let kan bygge en flot hjemmeside, blot ved at trække elementer som billeder, tekstbokse og slideshows ind i en skabelon. Disse systemer kan dog gå hen at blive dyre med månedlige gebyrer, og så er de ikke så fleksible som WordPress, og de har slet ikke alle de muligheder som WordPress har.

WordPress har et arsenal af mere end 50 000 plugins, en rig blanding af både gratis og købe plugins, der giver mulighed for alverdens funktionalitet. Det er her at WordPress er et kvantespring foran Wix, Squarespace med flere.

Designmæssigt har WordPress også mere at byde på!

Tusindvis af programmører og firmaer har gennem WordPress levetid lavet designs til WordPress, og der findes både gratis og købetemaer. Er man ikke erfaren i WordPress kan man godt risikere at ende op med et Gratis WordPress tema, der enten ikke vedligeholdes mere, eller vil stoppe for supportering af fremtidige WordPress versioner fremover.

Derfor kan det være en god ide at købe et veletableret tema, så din hjemmeside er både flot og fremtidssikret fremover. Her kan du få fem gode forslag på WordPress temaer!