Endelig kan du afholde en dejlig velfortjent ferie efter hårdt arbejde. Når man skal rejse kan der være mange ting man skal huske når man pakker sin taske. Det gælder alt det essentielle lige fra pung til pas til toilettaske og tøj. Du kan fuldende rejsen og gøre den lidt bedre ved at tage disse 3 produkter med!

#1 – Headset/headphones. Disse kan være meget fornuftige at tage med, hvis I skal rejse langt i enten tog, fly, bus eller bil. Der kan gå mange timer, hvor man blot skal sidde og vente og stirre ud i den blå luft. Med et headset har du mulighed for at høre musik, podcasts, se film og meget mere via din mobil. På den måde kan du skærme lidt af for omverden og du vil pludselig være fremme ved din feriedestination. For at slippe for flest mulige kabler og ledninger, så anbefales et trådløst bluetooth headset.

#2 – Powerbank. En powerbank kan være dig behjælpelig på farten og på rejsen. Du kan oplade din smartphone hvor som helst og når som helst med en powerbank. Derfor kan du undgå at mobilen løber tør for strøm fx midt i lufthavnen, på flyet eller når du ligger på stranden ved hotellet.

#3 – Genopladelige batterier. Kender du det – du er endelig ankommet til dit hotelværelse, og vil gerne bare slå fødderne op og se lidt fjernsyn. Men der er ikke strøm på fjernbetjeningen! Slip for dette problem med genopladelige batterier. De fylder næsten ingenting i tasken og kan være meget behjælpelige, hvis du har produkter som pludselig mangler strøm. De kan især også være svære at finde i et fremmed land og i en turistkiosk. Derfor kan det være en god idé at have med i tasken, så du hurtigt kan løse problemet.