Går du og overvejer, hvilken uddannelse, du skal tage, men har ikke helt fundet den rette kombination af spændende eventyr og praktisk fornuft?

 

Vi har undersøgt markedet og fundet frem til tre uddannelser, hvor du kan forene konkret håndværk og bred faglig ekspertise, så du altid har mulighed for at tage et smut til udlandet eller arbejde i mange forskellige sammenhænge herhjemme.

 

Med en uddannelse, du kan bruge i mange forskellige sammenhænge, undgår du kedelige dage på arbejdet. Du får med andre ord det bedste fra alle verdener.

 

Bliv ekspert i kost og livsstil

Viden om sundhed er en vigtig værdi for samfundet, og du kan blive uddannet i at formidle sund kost både i form af klasseundervisning og fra din computer. Det er med andre ord en perfekt uddannelse til dig, der gerne vil formidle noget positivt til andre, samtidig med at du får et dybere kendskab til din egen krop og sundhed.

 

Kostvejleder er efterhånden en eftertragtet uddannelse, da vi som samfund bliver mere og mere bevidste om sammenhængen mellem sundhed og livsstil. Som kostvejleder kan du desuden altid tage din faglige ekspertise og konkrete formidlingsredskaber med dig til udlandet, hvis du er den rejselystne type.

 

Viden om kost og sundhed er vigtigt i alle kulturer. Og det kan være spændende for dig og udvikle din faglighed at tage din viden med dig ud i verden og lade dig inspirere af nye metoder og tilgange. Det er en ideel måde at holde sig i gang og udvikle sig både som menneske og som faglig ekspert i kost og livsstil.

 

Elevuddannelse med internationalt blik

Er du ambitiøs og visionær med hang til spændende udfordringer og internationale samarbejder? Så er du muligvis den perfekte kandidat til en elevuddannelse hos Frode Laursen. Uddannelsen er både en af de mest eftertragtede i branchen og et afgørende skridt på vejen til populære stillinger i internationale logistikkoncerner.

 

Som elev hos Frode Laursen får du en masse ansvar, som udstyrer dig med selvtillid og evner, du kan bruge både i Danmark og udlandet. Der er spændende udviklingsmuligheder i uddannelsen, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor din uddannelsesrejse går hen.

 

Fx kan du blive spedition- og shippingelev, hvor du lærer at disponere over og koordinere biler på vejen på tværs af landegrænser. Du kan også vælge at blive økonomielev, hvor du får et indgående kendskab til økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber. Eller måske er du mere til lastvognsmekanikerlærling. Her får du masser af moderne teknologi mellem hænderne og lærer alt fra fejlsøgning og udskiftning til reparation af diverse materiel.

 

En elevuddannelse hos Frode Laursen er med andre ord en ideel mulighed for dig, der gerne vil have en uddannelse, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og i mange forskellige lande. Du bliver en uundværlig brik i et stort internationalt spil, der forbinder lande med hinanden og skaber sammenhængskraft i verden.

 

Så er der bare tilbage at spørge dig selv, hvor din næste uddannelsesrejse skal gå hen?