Tre måder at friske ansigtet op med makeup

Nogle foretrækker at se så naturlig ud som muligt, mens andre fortrækker lige at få lidt makeup lagt på ansigtet uden at det skal se alt for unaturligt ud. For faktisk behøver makeup ikke at blive forbundet med krigsmaling. Nej, det kan snarere forbindes med en måde, hvorpå man gør sit ansigt friskere at se ud på. Samtidig er der en helt del kvinder, som føler, at det giver en vis form for selvtillid at bære en lille smule makeup. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du på forskellige måder kan friske ansigtet op med makeup.

Få gode råd fra din lokale kosmetikforretning

Smut ned i din lokale kosmetikforretning, og få råd og sparring omkring, hvilken type makeup der passer bedst til dit ansigt – og til det udtryk du ønsker. I de fleste kosmetikforretninger kan du endda prøve at få det lagt på. Her modtager du altså også gode råd til, hvordan du skal gøre, når du selv skal lægge makeuppen. Skriv de gode råd ned, tage billeder eller videoer og prøv selv derhjemme.

Permanent makeup hos en skønhedsklinik

Ønsker du et naturligt look, hvor du samtidig kan slippe for at skulle se med mascarabørsten og pudderkvasten hver morgen? Så kan du få lagt Permanent makeup hos langt de fleste skønhedsklinikker. Det er alt lige fra bryn til øjenvipper. Permanent makeup i København og andre af landets storbyer er en populær løsning. Simpelthen fordi du sparer tid, og ikke går på kompromis med looket. Du skal dog huske, at Permanent makeup holder en vis rum tid, hvilket betyder, at det skal vedligeholdes – ligesom med hårfarvning.

Tutorials på internettet

Ønsker du at blive bedre og bedre til at lave forskellige makeup-looks, kan du med fordel finde massevis af tutorials på internettet. Her vil du blive guidet i makeuplægningen step-by-step.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top