Trends indenfor mode og beauty ændrer sig hele tiden, og det gælder om at være på dupperne, hvis man gerne vil være en del af denne udvikling. I disse tider spreder diverse trends sig især blandt influencers på Instagram, Facebook og Tiktok, så man skal være hurtig, hvis man skal nå at være med på nogle af de mange trends der er.

Der er dog nogle trends, som hænger ved i et stykke tid, og hvis du kunne være interesseret i at kende mere til nogle af disse, kan du her finde tre beauty trends, som ikke er til at komme udenom.

Fyldige vipper

I disse tider, hvor det naturlige look også er det mest moderne, men man stadig ikke er helt med det helt bare og urørte udtryk, må man nogle gange ty til alternativer. Og det kan man eksempelvis gøre med den populære øjenvippe serum, som giver lange, fyldige og mørke vipper, uden at man skal bruge mascara.

Serum til øjenvipperne er super smart, da man ikke skal bruge tid på både at påføre og fjerne mascara – og så undgår man desuden den bekymring, som godt kan opstå omkring en udtværet mascara, eksempelvis hvis det regner, blæser eller man begynder at græde. Så denne trend er bestemt et forsøg værd, hvis man er til det naturlige look, men samtidig leder efter en løsning, som gør morgenrutinen lidt hurtigere overstået.

En flot sommerglød

For nogle år tilbage var det de populære solarier, som gjorde det muligt at få den flotte sommerglød, men nu hvor alle er blevet mere oplyste om, hvor dårligt det egentlig er for huden, er der nu andre metoder, som giver en flot glød, uden at det er lige så farligt. Og det er nemlig forskellige former for selvbruner, som blot smøres på huden for at opnå det flotte, solbrune resultat. Der findes både selvbrunere, som påføres med spray eller mousse, men man kan også finde cremer, som giver lidt ekstra glød, uden at man alt for tydeligt kan se, at det ikke er solen, der har fremkaldt den brune kulør. Denne trend er i hvert fald god for dig, som sætter pris på den lækre, sommerlige kulør, men som ikke ønsker, at det skal være alt for skadeligt for huden.

De strikkede veste

Hvis man har en profil på Instagram eller Facebook, har du sikkert allerede lagt mærke til, at det florerer med strikkede veste, trøjer og strømper. Det er igen blevet moderne at strikke, og i disse tider hvor der ikke er tid til meget andet, passer det også helt perfekt at tage denne trend til sig.

At lære at strikke er ikke det sværeste i verden, hvis man giver det en chance og er villig til at lære. Desuden er det super motiverende, da man kommer til at stå med et færdigt produkt, som man rent faktisk kan bruge rigtig meget i sin hverdag. Så hvis du ikke allerede har afprøvet denne trend, kan det da være, at du skal have strikkepindene frem og strikke en vest.