Hvis du går og drømmer om at få lavet om i boligen, så er det måske på tide snart at gøre noget ved det. Der er masser af ting, du kan forbedre ved din bolig – og hvis du har de rigtige håndværkere på sagen, så kan din drøm snart bliver til virkelighed. Mangler du inspiration til, hvordan du kan få et hjem, der lever op til dine boligdrømme? Så læs med her!

HCI

Hvad er HCI, og hvad har det med boligindretning at gøre? Jo, HCI står for human-computer interaction, og det refererer til det studie, der analyserer interaktionen mellem teknologiske artefakter og mennesket. Gennem en analyse kan man finde ud af, hvordan man f.eks. kan lave et intuitivt køkken, hvor funktion er i højsædet. Det betyder dog ikke, at du behøves at gå på kompromis med design. HCI sikrer blot, at dit køkken er intuitivt opbygget, så du kan bruge det uden de store udfordringer.

Walk in skab

Hvis du godt kan lide at leve lidt luksus, så kan det være, at du lige er typen, der skal have et walk in skab. Et walk in skab er helt basalt et skab, man kan træde ind i. Det betyder, at du får maksimal opbevaringsplads i et design, der er storslået og luksuriøst. Hvis du har et ekstra rum i huset – eller har mulighed for at skabe et – så kan et walk in skab være brugbart. Et walk in skab behøves ikke kun at blive brugt til tøj – du kan bruge din opbevaring til lige præcis det, du har brug for.

Børneværelset

Hvis du gerne vil give dine børn et flot værelse, så kan det være, du skal tænke lidt kreativt. Måske de skal have en seng, der svæver over gulvet? Det giver god gulvplads, og så er der masser af rum til at lege på. Det kan også være, at de skal have et større værelse? Så kan det være, der skal slås en mur ned et sted?

Stuen

Hvis du gerne vil have en flot stue, så skal du først og fremmest overveje, om det skal være en TV-stue eller en spisestue. Det kan også være, du drømmer om et stort køkkenalrum. Det kan give en god mulighed for at åbne huset mere op, og så er der noget hyggeligt ved, at du kan tale med folk, der sidder i stuen, mens du selv står i køkkenet og laver mad.

Overbygning

Hvis du drømmer om mere plads, så kan en overbygning være det helt rigtige valg. Det kræver naturligvis sin tid, og du skal være klar på at leve med håndværkere i huset i noget tid. Dog er det hele ventetiden værd, for lige pludselig har du dobbelt så meget plads. Det vil dog i de fleste tilfælde kræve en byggetilladelse fra kommunen, så er det er noget, du skal sørge for at have på plads, inden du begynder at kontakte en håndværker.