Har din virksomhed vokset sig så stor, at du skal flytte den over i noget større? Eller er det på tide at flytte til nogle mere centrale og bedre lokaler? I så fald skal du læse med.

I denne artikel får du nogle gode råd om ting du bør overveje, før du giver dig i kast med flytningen.

Få rådgivning omkring logistikken

Rådgivning omkring logistik kan være en rigtig god service at hyre, før man giver sig i kast med den helt store flytning. Alt afhængigt af hvor stor din virksomhed er, så kan der være mange løse dele i forbindelse med flytningen, som du ikke lige tænker over. Og i sådan et tilfælde er det en god ide at hyre nogle der har forstand på en sådan større flytning. På den måde er du sikker på at det bliver gjort ordentligt.

Dit arbejde som virksomhedsejer bliver ikke mindre, blot fordi du skal flytte virksomhed. Det bliver tværtimod blot meget større og du har stadig de vante arbejdsopgaver at tage dig af. Med rådgivning omkring logistikken i forbindelse med flytningen kan du danne dig et meget bedre billede af, hvad præcis de nye arbejdsopgaver består af. Og på den måde kan du også nemmere se, om du eventuelt kan uddelegere nogle af opgaver til andre i firmaet – eller hyre nogen særlig til arbejdet.

Hvor dyrt må det blive?

En flytning er altid dyr uanset om den er privat eller i forbindelse med ens virksomhed. Det er derfor en god ide at lave sig et budget og gøre sig nogle overvejelser om, hvor dyr denne flytning må være. Tag eventuelt en snak med din økonomiske rådgiver hvis du ikke selv umiddelbart kan overskue det.

Husk at lægge penge til side til rådgivningen omkring logistikken og alle de andre udgifter der må være i forbindelse med flytningen. Det hele skal med. Det handler ikke blot om at lægge penge til side til et flyttefirma, som kan komme og flytte tingene fysisk. Der er en masse andre udgifter forbundet med flytningen også.

Sammenlign priser

En oplagt måde hvorpå du kan gøre flytningen lidt billigere for dig selv er ved at sammenligne priser. Dette gælder både i forbindelse med en eventuel rådgivning omkring logistikken af flytningen og selve den fysiske flytning.

Det er ofte muligt at finde frem til nogle meget forskellige priser, alt efter hvilket firma man kigger på. Og du kan meget hurtigt finde frem til de forskellige priser på firmaerne inde på deres hjemmeside. Tag et kig på alle disse og dan dig et billede af hvilket firma, der er det billigste på markedet pt.

Du kan også altid prøve at kontakte en af firmaerne og se, om du ikke kan forhandle prisen lidt længere ned.