Er du også klar til forandring i hjemmet? Mange får med efterårets komme lyst til at omorganisere i stuen og på værelserne. Det er måske meget naturligt, for der venter mange måneder med hyggelige timer indenfor. Det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis du skal revolutionere indretningen i alle rum, så det kan være en god idé at starte i det små. Og her kan det være en god ide at kigge på dine gardiner. Prisgaranti er en af de mange fordele ved at bestille et besøg af gardinbussen.

Gardiner skaber stemning

Og netop dine gardiner er altså et rigtig godt sted at starte. Der findes så mange gardiner, at du kan skabe utallige stemninger med dem i dit rum. Forestil dig et soveværelse med en stor dobbeltseng og flotte, tunge gardiner fra loft til gulv. Gardiner, som er tunge at trække for og minder dig om et hotelværelse. Det kan også være du tænker mere praktisk, måske skal du have et par persienner til kontoret, så du selv kan bestemme, hvor meget lys der kommer ind, og hvor meget du må lokkes til at kigge ud af vinduet, når du skal holde koncentrationen. Det kan også være at du skal have fat i et par mørklægningsgardiner til børneværelserne, så du kan bestemme, hvornår det er sovetid, uanset hvor meget eller lidt dagslys, der er udenfor.

Uforpligtende tilbud

Uanset hvad, så kan du bestille et uforpligtende besøg af gardinbussen. Deres dygtige medarbejdere hjælper dig med inspiration, opmåling og at navigere i det store sortiment. Helt uden omkostninger kan du få et tilbud på, hvilken løsning du kan bruge i dit hjem, og hvad det skal koste. Udover tilbuddet kan du faktisk også bestille montage og serviceordning på dine gardiner. Så er du sikker på, at de forbliver funktionelle mange år endnu og bliver hængt helt rigtigt op.