Ligesom der inden for beklædning, biler, mad, sport osv. kommer nye trends hvert år, gør der det også inden for sexlivet. Sexeksperter, samlivsterapeuter og lignende følger med i, hvad der bliver de nye trends i 2020. For selvom de ikke kan se ind i fremtiden, så kan de se, hvad der hitter og bliver mere og mere populært. Er du med på moden, når du dyrker sex?

Det er som bekendt svært at spå om fremtiden, men retningen kan anes, når der ses overordnet på, hvordan udviklingen er, hvilke produkter vi køber, og hvilke problemer eksperter og terapeuter hører om, og hvilke løsninger der virker. Læs om seks sextrends, der forventes at blive hot-hot i 2020.

Kvinden i fokus

Efter #metoo-bølgen – eller i takt med den – er både kvinder og mænd blevet opmærksomme på kvinders behov og ønsker.

Kvinder skal i højsædet – det skal handle om respekt, samtykke og på kvindens nydelse og tilfredsstillelse. Kvinder er også kommet mere ”på”, når det handler om udvikling af sexlegetøj. Både om materialevalg og om produktionen, som skal være mere bæredygtig. Men også om hvad produktet skal kunne, hvordan det skal fungere osv. Det handler om sexlegetøj – det handler om PurePleasure.

Sexlegetøj til mænd

Men selvom kvinder og deres nydelse er kommet mere i fokus – eller måske netop derfor – er en anden sextrend i 2020 sexlegetøj til mænd. Der kommer mere af det, det er mere funktionelt, og det ligner ikke noget fra en fjern fortid.

Men ikke alene onani-legetøj vil blive populært – for kvinder skal også have fokus på mænd. Anal nydelse vinder mere og mere indpas i soveværelset – både for manden og kvinden – og dermed også pegging (kvinde boller mand). Så en strap-on dildo – eller flere – vil blive fast inventar i mange hjem.

Cremer med ”euforiserende” stoffer

Vi er meget opmærksomme på, at sex er en vigtig del af livet. Forsvinder sexlysten, forsvinder en stor del af dit velvære og selvværd.

Så i 2020 vil der være fokus på at bevare sexlysten og måske endda at intensivere den. Derfor vil ophidsende og stimulerende cremer blive det nye krydderi på sexlivet i 2020.

Smart-toys

Teknologien har i den grad sit faste tag i dig. Du kan ikke undvære din smartphone, smartwatch, smart-TV og hvad der ellers findes. Ligeledes vil smart-toys blive en trend i 2020.

Dyrk sex når du vil, hvor du vil, med hvem du vil. Du skal bare bruge en elektronisk enhed – smartphone, tablet eller lignende – og en internetforbindelse, og så kan du dyrke sex med en tilfældig på den anden side af kloden.

Digital sex

Men du kan også helt undvære partneren. For i 2020 er du den eneste, der har ansvaret for dit (sex)liv.

Et par virtuelle briller og en iPhone – og måske noget passende sexlegetøj – mere skal der ikke til for, at du kan dyrke sex og blive cyberspacet til orgasme.

Flere partnere

Selvom vi kan det hele selv, så vil swinger- og sexklubber blive in som aldrig før i 2020. Kvinder med mænd, mænd med kvinder, kvinder med kvinder og mænd med mænd – alt er tilladt. Selvfølgelig med hensyntagen til hinandens behov.

Formålet med sex handler ikke om, hvem der kommer først til endestationen, men om at nyde rejsen.