Her på mxpress.dk er vi, som de fleste nok ved, kendt for at gå dedikeret til feltarbejdet og vi går altid det dybere ned i nyhedsmaterialet end de fleste nyhedsformidlere. Det gælder ikke mindst, når det drejer sig om brugte kontormøbler, for dette fænomen er ikke blot en trivialitet forbeholdt de få.

Da vi anser os selv for at være de ypperste inden for nyhedsformidlingsfaget, har vi som sædvanlig givet den hele armen i vores feltarbejde og fremtryllet den senest offentliggjorte undersøgelse om brugte kontormøbler til jer nyhedshungrende mennesker derude. Og det er ikke småting, som vi har fundet frem til i vores undersøgelser.

Brugte kontormøbler er faktisk bæredygtige møbler

Ja, det kan måske komme som lidt af en overraskelse for de fleste af jer, men det er nu ganske vist: Brugte kontormøbler er i langt i fleste tilfælde bæredygtige. Det gælder både i forhold til produktion, men det gælder også i forhold til genanvendelse og/eller eventuel bortskaffelse af jeres brugte kontormøbler.

Det var lidt af en øjenåbner – selv for os, men det tog vi nu alligevel i stiv arm, og masede videre i vores detaljerede undersøgelser. Det viser sig nemlig, at langt de fleste materialer i brugte kontormøbler er behørigt bæredygtighedsmærket, hvad enten det drejer sig om metaldele, plastik eller tekstiler. På globalt plan findes der forskellige certifikater, som er verificeret og godkendt af langt de fleste lande, og det er altså disse mærker, som de brugte kontormøbler bliver mærket med.

Her er der ikke forskel på, om vi taler de nordiske lande eller de østasiatiske lande – reglerne og certifikaterne gælder hele vejen rundt. Som forbruger er det da yderst betryggende at vide, at selv om man investerer i f.eks. brugte kontormøbler, så er man som minimum sikret, at man handler bæredygtigt uanset hvad.

Bæredygtige brugte kontormøbler findes hos Holmris

I vores undersøgelser af brugte kontormøbler er der især én forhandler, som har vakt vores interesse, og her taler vi selvfølgelig om Holmris, som er en af landets førende forhandlere inden for brugte kontormøbler. Hos Holmris finder I en bred palette af brugte kontormøbler, og der er – tør vi godt sige – lidt for enhver smag.

Så slå lige vejen forbi Holmris på nettet, og bliv klogere på, hvad I lige står og mangler her og nu inden for brugte kontormøbler. Der er rig mulighed for at fylde både kontor og lejlighed op med kvalitetsprodukter inden for alle former for brugte kontormøbler – og det tilmed på den bæredygtige facon.