Sex er for mange et emne, man ikke tager op uden god grund. Det er noget, som alt for mange holder for sig selv. Og det betyder desværre også, at det ikke er alle, der ved lige meget om det. Men det er faktisk vigtigt at have en vis forståelse for, hvad det er, du laver under dynen. Det gælder både for din og din partners skyld. Så læs med her, og find ud af, hvordan du får svar på alle dine spørgsmål om sex.

Online vejledning for unge

Er du ung, så er sexlinien.dk det oplagte sted at starte, når der er noget, du gerne vil vide. Faktisk kan det også være et godt sted at blive klogere på alle de ting, du slet ikke viste, at du burde vide.

Der er både artikler, som informerer dig om diverse aspekter af sex, og så er der også mulighed for at få mere personlig rådgivning. De giver dig nemlig mulighed for kontakt ved hjælp af både:

  • Brevkasse

  • Chat

  • Og telefon

Tal med lægen, når noget ikke er, som det burde være

Det er derudover vigtigt, at du sørger for at opsøge din læge, hvis der er noget, der ikke er, som det burde være. Måske har du en svien i underlivet, måske gør det ondt under penetrering. Uanset hvad det er, så er det vigtig at tage det alvorligt, og din læge er der for at hjælpe dig.

Det kan derudover være godt at blive testet for kønssygdomme regelmæssigt, hvis du er seksuelt aktiv, også hvis du ikke har nogle symptomer.

Læs mere om sex

Der findes desuden en masse god litteratur om emnet. Det kan derfor også være en god idé at læse dig til mere viden om sex. Så kan du nemlig virkelig komme i dybden med emnet.