Sådan lejer du dig til en regnskabschef

Dette skriv er til dig, som enten er nysgerrig efter at vide, hvordan fungerer det egentlig, når man lejer en regnskabschef og til dig, som sidder med en virksomhed, hvor det kunne give mening at leje sig til den arbejdskraft. Hvis du skal have en regnskabschef eller bare en regnskabsmedarbejder ansat i virksomheden, kræver det en del omkostninger forbundet hertil. Udover, at du selvfølgelig skal udbetale løn og pension til din medarbejder, så har du også andre forpligtelser og usikkerheder ved at have en person ansat. Måske skal regnskabschefen på barsel, bliver alvorlig syg eller brækker begge arme, så personen er sygmeldt i 2 måneder. Det er klart, at man ikke kan forvente det værste hver gang, men er din virksomhed ikke kæmpestor, kan det økonomisk måske være en fordel at leje den ressource fremfor at have den selv.

 

Lej en regnskabschef – hvordan fungerer det?

Hvis ikke der er nok arbejde i økonomiafdelingen i din virksomhed til at have en person ansat, så er mulighederne enten at du outsourcer det til en ekstern virksomhed eller at du beholder det internt, men lejer en regnskabschef. Fordelene ved at leje en regnskabschef er, at du får en intern konsulent, som hurtigt kan træde til, hvis der skulle opstå et behov. Derudover får du en person, som er specialiseret indenfor regnskab og dermed kan besvare eventuelle spørgsmål. Det smarte er også, at du kun betaler for de faktiske timer, som regnskabschefen er hos jer, så omkostningerne bliver så lave som muligt for dig.

 

Hvordan finder jeg en regnskabschef?

Det er meget nemt og hurtigt, at leje din nye regnskabschef. Via en hjemmeside, hvor regnskabschefer over hele Danmark har meldt sig til, går du ind og udfylder nogle oplysninger omkring dig og din virksomhed. På baggrund af disse oplysninger og geografisk placering, matcher de dig med en regnskabschef, nemt og hurtigt.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top