Sådan laver du et cool teenagerværelse

Er du mellem 13 og 19 år, er du i definitionens forstand det, vi kalder for teenager i vores samfund. Det stammer fra ordet “teen” fra engelsk, der er endelsen på alle tallene fra 13 til 19, der alle ender på “teen”, som for eksempel “nine teen”. Det gør, at du nok har mere og mere brug for at skabe dit eget rum, både fysisk og psykisk, og her kan dit eget værelse være alfa og omega, hvor forældrene ikke har lov til at blande sig, som de jo nok gør på mange andre punkter, hvilket kan være nok så nederen. Her ser vi på, hvordan du med enkle møbler kan lave dit eget cool teenager værelse, der oser af coolness, og hvor du kan være helt dig selv, og hænge ud med vennerne, lave lektier, se Netflix eller bare slappe af og sove. 

Et cool tøjstativ

Et cool tøjstativ skal man da have, hvis man går op i mode og tøj, og gerne vil vise vennerne eller veninderne, hvordan man følger med og har det mest cool tøj. Cool tøj er jo mange ting, med alt fra hullede jeans til Goth stil, eller et par baggy pants og en sweatshirt. Alt dette tøj kan du vise frem på tøjstativet, ligesom tasker, bælter, halskæder og cross bodies kan hænge der også. Det pryder i sig selv værelset og giver det en personlig stil, som du løbende også kan skifte ud og gøre endnu mere dig. Du kan også stille sko på det og alt efter årstiden, kan du stille stilletter, badetøfler, høje pumps eller sneakers på det. Tøjstativet kan både være af træ eller metal, så vælg den stil, du bedst synes om. 

En cool vasketøjskurv

Måske er du allerede begyndt at vaske dit eget tøj. Her kan det være, at du gerne vil have en cool vasketøjskurv til at sortere dit vasketøj i. Den kan nemt stå i dit værelse, ligesom den nemt kan bæres ud til vaskemaskinen, hvor du kan vaske tøjet som du sikkert har lært af dine forældre, på de forskellige gradantal samt kulørt og hvidt hver for sig. Det er en vasketøjskurv, der er solid og smart på en og samme tid, og den rummer fint alt det tøj, som du smider ned i den. Med mindre du selvfølgelig ejer en hel tøjbutik. Så skal du nok have to vasketøjskurve. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter, lige fra rattan til stof til metal. Her kan der både være tredelte rum, et enkelt rum eller to rum til at adskille tøjet, ligesom farverne både kan være natur, sort til mange farvede. Vælg den stil og den opdelte vasketøjskurv, som du bedst kan lide og har mest brug for. Den vil pryde dit værelse, samtidig med, at den vil være et must i din dagligdag. 

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top