Synes du også, at det kan være svært at holde sig i form, når det er sommer? Man skal lige have én is om dagen, som nogle gange bliver til to. Det er så varmt, at man nogle gange ikke orker at finde på noget at lave, og så er der alt den lækre grillmad, der heller ikke altid er helt kaloriefattige. For ikke at tale om, at det er meget mere sandsynligt, at man lige knapper en øl op, når solen skinner end på en fattig regnvejrsdag. Sommeren er fantastisk, og du behøves slet ikke at have en sommer, hvor du ikke laver noget og får lidt ekstra på sidebenene. Det kan være, at du skal prøve at have en aktiv sommer?

Prøv en ny sport: Padel tennis

Det ikke sikkert, at du har hørt om padel tennis før, men det er heller ikke noget, der er super udbredt i Danmark. Det kan dog godt være, at den sjove sport snart begynder at hive folk til sig. Du kan være en af de første, der kommer i gang! Padel tennis minder sjovt nok om almindelig tennis, men man spiller med andre redskaber. Du kan f.eks. komme godt i gang med en drop shot padel. Så er det bare med at finde nogle gode sko og springe ud i det!

Gå lange ture

Man behøves ikke at bevæge sig i høj fart, før man forbrænder en masse kalorier. Du kan sagtens gå nogle lange ture og forbrænde en hel del. Du kan tage en rygsæk på med madpakke og vand i, putte fødderne i et par gode sko og så komme afsted. Husk også solcremen! Du kan f.eks. gå ture i strande, i skoven eller tage et fremmed sted hen i Danmark og udforske naturen der.

Svøm, svøm, svøm

Er du også typen, der elsker at bade, når det er sommer? Så kan det være, at du skal prøve at begynde at svømme lidt mere alvorligt. Man kan faktisk forbrænde utroligt meget ved at svømme, og så bruger man hele kroppen, mens man træner. Det er også rart, fordi man ikke kan mærke sveden på samme måde. Man føler sig frisk under hele sin træning, og så er det jo bare en super lækker følelse at mærke vandet omfavne ens krop, mens solen bager på én, og folk hygger sig rundt omkring.