Det behøver ikke at være dyrt at leje kursuslokaler. Der findes steder – selv i København – hvor du har mulighed for at leje lokaler til en rimelig pris. Det gælder ikke mindst, hvis du er villig til selv at stå for kaffen.

Har du din egen virksomhed, hvor I fra tid til anden har brug for at komme på kursus? Eller driver du din egen virksomhed, hvor du afholder kurser for andre? I begge tilfælde har du helt sikkert regelmæssigt brug for at finde kursuslokaler til en rimelig pris.

Det kan ellers være svært. For selvom der er mange om buddet, ved de også, hvad de skal have for det. Du kan derfor ende med at betale rigtig mange penge for leje af lokalerne. Det er ærgerligt, da du jo kan bruge pengene på så mange andre ting i virksomheden i stedet for.

Lej kursuslokaler med selvbetjening

En måde, hvorpå du kan spare virkelig mange penge er, hvis du lejer et kursuslokale med selvbetjening. Du skal selv sørge for at have forplejningen klar, men kan så til gengæld også barbere rigtig meget af prisen. Det er derfor værd for dig at overveje.

Et af de steder, hvor du selv skal stå for forplejningen, er Hos Norup på Frederiksberg. De udlejer billige kursuslokaler, hvor du selv skal stå for at tilberede kaffen og have bestilt nogle snacks eller sandwich. Til gengæld er det pæne lokaler med gode stole, hvor der er alt det udstyr, du har brug for til et kursus.

Ved leje af kursuslokaler har du mulighed for at vælge, om du vil leje dem en halv eller en hel dag, og der er forskel på prisen i forhold til, om det er hverdag eller weekend. Dermed kan du altså i rigtig høj grad påvirke, hvor meget du ender med at betale for leje af lokalerne.

Gratis parkering i forbindelse med kursuslokaler i København

Noget af det, der kan være virkelig svært ved at afholde et kursus i København og på Frederiksberg, er, at det kan være næsten umuligt at finde parkering. Som den, der afholder kurset, ser det ikke godt ud, at du kommer for sent, fordi du ikke kan finde en parkeringsplads.

Hos Norup har de dog parkeringspladser tilknyttet til stedet. De har ikke plads til, at alle 50 gæster kan parkere på området, men jer, der står for kurset, kan i hvert fald få en plads. I det omkringliggende område er der to timers gratis parkering.

Ved at du ser dig lidt for og for eksempel vælger et sted som Hos Norup, har du mulighed for at spare rigtig mange penge på kursuslokaler. Dermed kan du få råd til nogle af de andre ting, du også drømmer om i virksomheden.