Er du allerede begyndt så småt at tænke på, at du glæder dig til jul? Så kan du bruge noget af din ventetid på at forberede en julekalender til en, du holder af. Der er ikke nogen, der ikke bliver glad for en julekalender, så det er noget, der er hyggeligt at bruge tid på.

 

Men hvordan kommer du i gang med at lave en julekalender?

 

Brug tid på at finde på gode gaver

 

Det kan sagtens være en rigtig stor udfordring at finde på 24 forskellige gaver til den samme person. Derfor kan alle gaver ikke være lige gode og gennemtænkte. Men hvis du går i gang i god tid, så har du tid til at finde på nogle gode gaver, der falder i vedkommendes smag.

 

Du kan altid finde inspiration til gode kalendergaver online. Det kan du f.eks. gøre her.

 

Lav en god og kreativ indpakning

 

Indpakning er en stor del af en julekalender. Du er nødt til at være lidt kreativ og skrive numre på alle pakker f.eks. Der findes mange måder at lave en julekalender på, så det er bare at finde en måde, som du synes fungerer. Du kan f.eks. lave en stor kurv, der er fyldt med 24 små pakker. Du kan også hænge 24 pakker på et lille grantræ.

 

Så længe du har noget fint julepapir, bånd osv., så er du allerede rigtig langt.

 

Gå i gang i god tid

 

Det er ikke hyggeligt at lave en julekalender, hvis det er noget, du skal stresse igennem. Så har du nemlig heller ikke tid til at gøre den rigtig god. Derfor er det altid en god idé at gå i gang i god tid. Som regel kan du sagtens begynde før, du egentlig har regnet med. Det gør kun det hele til en bedre oplevelse.