Kniber det med dit selvværd? Enten generelt eller i bestemte situationer. Med hypnoterapi får du ikke alene skabt grundlaget for et bedre selvværd. Du kan også finde frem til de underliggende og måske helt ubevidste årsager til, at du har haft problemer med selvtilliden så længe. Allerede efter en enkelt session, vil du kunne mærke en stor forskel, og klare dig markant bedre i situationer, hvor dit selvværd ellers normalt ville spænde ben. Læs mere om hypnoterapi her, og hvordan det kan give dig et bedre selvværd.

Dårligt selvværd kan være en svær modspiller at have med i bagagen i hverdagen. For når din selvtillid er på noget nær nulpunktet, kniber det med, at du tør tage de valg i hverdagen, hvor du sætter dig selv i fare for at få et afslag – eller en anden dårlig oplevelse.

Hvorfor lider du af dårligt selvværd?

Det sker netop, fordi du ikke tror på, at du er noget værd. Eller går med andre helt forkerte forestillinger om, hvad andre tror og tænker om dig.

Derfor svigter selvtilliden, hver gang du har noget personligt på spil. Eller hver gang det er folks mening om dig, som kan gøre udslaget for deres valg omkring og handlinger mod dig.

Hver gang noget går dig imod, bliver du bekræftet i, at du ikke er god nok. Derved forstærkes dit manglende selvværd. Samtidig bliver du endnu mere restriktiv og beskyttende i den slags situationer. Det får dig til at virke svag og vag i andres øjne – og så foretager de netop de valg, som giver din selvtillid et knæk.

Du er med andre ord fanget i nogle faste og højst uønskede handlingsmønstre. Dem bliver du ved med at gentage, indtil nogen eller noget giver dig mod og selvværd nok til at foretage en mere rationel handling.

Få hjælp til dårligt selvværd af en hypnoterapeut

Her kan det hjælpe at tage fat i en hypnoterapeut. Denne vil ud fra en samtale med dig omkring dit dårlige selvværd, og de oplevelser, du har med det, kunne behandle dig under hypnose. Det sætter hjernen i en særlig tilstand, hvor den er ekstra modtagelig over for forandringer af dine ellers indgroede og velkendte handlingsmønstre.

Samtidig kan hypnoterapi give dig en større indsigt i, hvor den underliggende årsag til dit dårlige selvværd stammer fra. Det kan ofte være noget af en øjenåbner. For når det kommer til stykket, er ikke sikkert, at din dårlige selvtillid skyldes det, som du tror.

Allerede efter den første terapisession under hypnose vil du kunne begynde at mærke en forskel i din reaktion på de situationer, som ellers normalt vil være påvirket af dit lave selvværd. Og efter et par yderligere sessioner, vil du få et helt andet take på tingene, som giver dig meget mere selvtillid, og større muligheder for at opnå det, som du drømmer om.

Vælg en certificeret hypnoterapeut

Hypnose kan virke som noget virkelig grænseoverskridende for mange. Primært fordi de fleste udelukkende kender hypnose fra underholdningsprogrammer og kriminalromaner.

Men vælger du en certificeret hypnoterapeut, ender du hverken med at løbe nøgen rundt på gaden, eller myrde din bedste ven. I stedet får du masser af selvværd, og et langt mere lykkeligt liv.