Har du planer om at overraske din kæreste med en ’date night’ derhjemme? Når I føler et behov for at være sammen og komme på en date, er det ikke ensbetydende med, at I skal tage ud. I kan sagtens have en hyggelig ’date night’ derhjemme, hvilket du kan læse mere om her.

Råd

Du kan gøre en række ting for at sætte stemningen og skabe en hyggelig ’date night’ bl.a. ved at gøre følgende:

  1. Lav god mad til jer. God mad er altid en sikker vinder, og du kan overraske din kæreste med hans/hendes livret. Som en ekstra bonus kan du købe en flaske vin til.
  2. Find puder og tæpper frem, som I kan bruge, når I skal se film eller en god serie. Ofte oplever folk at betale for meget for et bredbånd, som de ikke benytter. Sammenlign bredbånd priser så du kan finde det rigtige bredbånd til hverdagen og jeres ’date nights’.
  3. Sæt musik på, da det altid er med til at skue op for romantikken.
  4. Find de levende lys frem, da de er med til at sætte stemningen.

Når du skal arrangere jeres ’date night’, kan du enten vælge at overraske ham/hende ved ikke at fortælle noget om din plan, ellers kan du kort nævne, at du har en overraskelse til din kæreste, når han/hun kommer hjem fra arbejde.

Personligt kort

Der er intet bedre end at få et personligt kort fra en, man holder af. Du kan derfor skrive et sødt kort til din kæreste, hvor du kan fortælle, hvor meget han/hun betyder for dig. Det koster intet at skrive et personligt kort, og du har derved ingen god grund til ikke at gøre det. Brug tid og vær kreativ. Hvis I har nogle særlige minder sammen, kan du bl.a. nævne disse i kortet f.eks., hvis du beskriver, hvor taknemmelig du er for den tid, som I har tilbragt sammen.