Er du interesseret i at prøve swingerlivet af, kan du her læse en beretning fra en, der har prøvet det for første gang og få gode råd til det.

Hvis du er interesseret i swingermiljøet, men du ikke har prøvet det af endnu, er du måske både spændt og nervøs i forhold til, hvordan det kommer til at være. Det er helt naturligt. Her kan du læse en beretning fra Jonas, om hvordan hans første gang til et swingerarrangement gik.

Jonas var skeptisk over konceptet i starten. For at skabe mindre pres valgte han at tage til en paraften med en veninde. På den måde var han sikker på, at der var en ligelig fordeling mellem mænd og kvinder.

Alle aldersgrupper og størrelser

I starten syntes Jonas, at det var lidt akavet at sidde i swingerklubben i sit undertøj, men hurtigt vænnede han sig til det, og han begyndte at kigge på de andre. Nogle var ældre, nogle var yngre, nogle var tykke, nogle var tynde.

Han fandt derfor hurtigt ud af, at det var meget forskelligt, hvem han tændte på, og hvem han ikke gjorde. Han anbefaler derfor at tage til en adult swinger aften, hvis du gerne vil være sikker på, at de andre deltagere er over 30 år. Kommer du sammen med en anden, bør I derudover også skabe nogle regler for jeres besøg.

Kilde: https://uniqueplay.dk/blogs/min-foerste-oplevelse-som-swinger-jonas-fortaeller/