Rejs til Sicilien – en italiensk perle

Italien har længe stået højt på listen over danskernes fortrukne feriedestinationer, men hertil vælger mange at blive på det italienske fastland. Og dette er på trods af den smukke ø, der befinder sig lige ved den italienske vestkyst. Sicilien er på mange måder en ø, der er et besøg værd, hvilket der er mange gode grunde til.

Bolig

Ønsker man at rejse til Sicilien, er mulighederne mange i forhold til indkvartering. Øen byder både på et utal af hoteller, men mange vælger også at leje et hus eller en lejlighed, hvortil man kan få en mere autentisk oplevelse af at leve på øen. Køb rejser til Sicilien her og læs mere om, hvad du kan opleve på øen i det nedenstående.

Spækket med historie

Er man en fan af historie, vil man aldrig kede sig på Sicilien. Denne ø flyder nemlig over med historiske begivenheder, bygninger og fortællinger, der alle beretter om en enestående fortid. Hertil kan man måde besøge diverse kunstmuseer, der byder på italiensk kunst i verdensklasse. Det arkæologiske område på Sicilien er også et must-see, da disse blandt andet byder på smukke ruiner, der fortæller noget om Siciliens fortid.

Den enestående natur

Den natur, som man finder på Sicilien, er ganske unik. Hertil er blandt andet Europas største aktive vulkan at finde på øen. Vulkanen Etna befinder sig på den sicilianske østkyst og er en stor ting at opleve for mange. Derudover byder Sicilien også på mange smukke bakker, dale og kyster, der nærmest ser magiske.

Øhop i middelhavet

Selvom hovedpointen med at rejse til Sicilien er at opleve selve Sicilien, bliver man også nødt til at opleve de små, omkringliggende øer. Disse øer er ofte lidt mere afslappede end selve Sicilien, hvortil man kan nyde den smukke natur og live forført at lokallivets charme.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top