Propstep boliger er stedet for dig, der drømmer om at bo i nybyggeri i byer som Aarhus, København, Roskilde eller Amager. Propstep udlejer nye boliger flere steder i landet, og du kan som boligsøgende skrive dig op helt gratis. Læs mere om Propsteps boliger herunder.

Knirkende gulve, lyden af naboens vaskemaskine og utætte vinduer er nok ikke de ting, der står på listen over krav til din nye bolig. Desværre er det ofte det, du får, når du flytter ind i et gammelt hus eller en gammel lejlighed.

I mange af de gamle lejlighedskomplekser i storbyerne fra 70’erne og 80’erne er badeværelserne så små, at du praktisk talt skal tage bad oven på toilettet. Det betyder, at alt skal flyttes ud inden badet, og når du er færdig, skal alt tørres af og sættes på plads. Derudover er det ikke sjældent, at der er trædøre på disse badeværelser, som i mange år er blevet direkte udsat for vand og fugt, og derfor er blevet helt afskallede og skæve.

Der kan ganske vist godt være noget charmerende over gamle lejligheder. Men ville det ikke være federe at flytte i noget nyt, hvor der er tænkt over elementer, funktionalitet, indretning og design?

Propstep boliger til enhver type

Propstep boliger er en udlejningsplatform, der primært beskæftiger sig med nybyggeri, så du er helt sikker på, at det, du flytter ind i, står snorlige og er i bedste stand. De ældste byggerier er opført i 2005, men det overvejende fokus er nyere ejendomme og nye projektbyggerier.

På deres side er der en filtreringsfunktion, der giver dig mulighed for at sortere i og udvælge bestemte typer af boliger baseret på blandt andet status på byggeri, område og indflytningsdato.

Propstep har boliger inden for følgende kategorier:

  • Almene boliger
  • Andelsboliger
  • Ejerboliger
  • Erhverv
  • Lejeboliger
  • Seniorboliger
  • Ungdomsboliger
  • Bostadsrätt

Sidstnævnte er til dig, der ønsker at flytte over på den anden side af sundet til skønne Sverige. Bostadsrätt er en slags boligret, der giver dig adgang til en boligretsforening, som du ejer en del af – næsten på samme måde som med andelsboliger herhjemme.

Ikke alle byggerierne står klar endnu, men hos Propstep er der mulighed for at se byggeriets status og skrive sig på interesse- og ventelister, hvis der er et bestemt byggeri, du har udset dig.

Moderne, stilrent og minimalistisk

Der er mange fordele ved at flytte ind i nybyggede boliger, da der er noget at hente på både plantegning, indretning, elementer og materialer. En anden fordel er, at de typisk er meget moderne og minimalistiske og har rene linjer og glatte, skinnende overflader. Det betyder, at du kan sætte dit helt eget præg på den bolig, du flytter ind i.

Tilmeld dig gratis

Propstep er hverken ejendomsmægler eller en boligportal, men noget lige midt imellem. For dig som boligsøgende og lejer betyder det, at du kan tilmelde dig helt gratis på deres hjemmeside. De eneste, der betaler, er udlejerne.

På Propstep kan du oprette en profil, udfylde dine boligønsker, tilmelde dig interesselister og anmode om boliger – nemt og ligetil.