Præsentationsteknik kan hjælpe dig til at blive bedre til at holde et oplæg, så du kan brænde igennem med dit budskab. Det er derfor en kæmpe hjælp i forhold til at få gennemført det, som du gerne vil, på arbejdet.

I rigtig mange forskellige former for jobs kan du komme ud for at skulle holde et oplæg eller deltage i en vigtig samtale. I begge tilfælde er det vigtigt, at du har masser af gennemslagskraft, så du kan lægge vægt på at få dit budskab igennem til modtageren.

Det er dog langt fra os alle sammen, der bare stråler af karisma, når vi skal holde et oplæg for vores kolleger eller sidder i et vigtigt måde. Det kan være rigtig irriterende, da det netop kan være en hæmsko for, at du får gennemført dine ideer.

Hvis du hører til en af dem, der godt kunne tænke sig noget mere gennemslagskraft på arbejdet, er det en god ide, at du tager et kursus i præsentationsteknik. Det kan hjælpe dig til at få de rette værktøjer til ikke at være så nervøs og at brænde mere igennem med dine budskaber.

Ikke en skabelon, der passer til alle

Mange steder, hvor du kan lære om præsentationsteknik, vil de tage udgangspunkt i den samme skabelon for alle kursets deltagere. Men vi er jo langt fra ens alle sammen. Derfor er det ikke sikkert, at deres skabelon lige passer til dig.

Har du det sådan, er det værd for dig at overveje at tage et kursus hos Vibeke Hastrup. Hun er skuespiller og coach og ved derfor om nogen, hvordan du kan brænde igennem med dit budskab. Hun tager netop udgangspunkt i, at vi alle er forskellige, og at det derfor er noget forskelligt, der kan hjælpe os til at brænde igennem.

Hvis du virkelig vil i dybden med, hvordan du bliver bedre til at præsentere et budskab, kan du få sparring 1:1. Det kan være generelt på, hvordan du holder et oplæg, men kan også være på en konkret tale. Er det en vigtig tale, du skal holde, kan det være rigtig rart, at du har gennemgået den med en anden på forhånd. Du kan læse mere her.

Få hjælp til præsentationsteknik i teamet

Det kan også være, at I generelt har problemer med præsentationsteknik i jeres team. Det kan spænde ben for, at I kan få udført jeres arbejde korrekt, hvis I er flere, der har svært ved at præsentere, eller hvis I har deciderede kommunikationsproblemer, der stopper flowet.

I det tilfælde kan det være en god ide, at hele teamet tager et kursus i præsentationsteknik. Det kan I netop også gøre alle sammen hos Vibeke Hastrup. I det tilfælde kan hun selvfølgelig ikke skræddersy teknikkerne lige så meget, men hun kan tage udgangspunkt i de konkrete problemer i jeres virksomhed og dermed skræddersy det til jeres team.

Der er altså ingen grund til at blive ved med at føle, at du ikke kan brænde igennem med dine budskaber, når du så nemt kan tage et kursus, der kan ændre på det.