ANNONCE

København er en smuk og gammel by, og bor man ikke selv i byen, så er den uden tvivl værd et visit eller to. At holde en miniferie i landets hovedstad er en sand fornøjelser og der er noget at se og opleve for alle. Men hvor skal man egentlig bo? Og hvordan kommer man nemmest rundt i den store by og dets forstæder?

Her får du nogle bud på hvor du bør bo i København samt tips til biludlejning i hovedstadsområdet.

Ankomst og billeje

Hvad enten du ankommer med fly til Københavns lufthavn eller du har taget bussen eller toget til hovedstaden, så kan det være en god idé at leje en bil til brug under dit ophold i storbyen.

Selvom at København er en særdeles populær cykel-by, så har byen også en masse at byde på udenfor centrum og det er her at en lejebil er god at have.

Billeje i København er nemt og ligetil, så undersøger du dine muligheder inden ankomst, så kan du smertefrit afhent den bestilte bil ved ankomst.

Er dit ophold i København længere end én dag eller to, så vil behovet måske opstår for at besøge et museum udenfor byen, et naturområde eller måske et kendt slot. Her er det nemmere at komme rundt med en bil, da man således er uafhængig af offentlig transport og dets tidsskemaer.

Med en bil kan man eksempelvis komme nemt til spændende oplevelser såsom Louisiana, Museum for Moderne Kunst nord for København eller til forlystelsesparken Bakken i forstaden ved navn Klampenborg. Med en bil kan man også runde nabobyer såsom Helsingør eller Malmø, hvor der også er et hav af seværdigheder, gastronomiske oplevelser og shopping-muligheder man kan kaste sig ud.

Hvor skal du bo?

Når du har fundet den helt rette bil ved hjælp af en sammenligningsside såsom Easyterra.dk, hentet bilen og nu er klar til at indlogere dig på et hotel, hostel eller airbnb, så er det vigtigt at du gør dig nogle tanker omkring hvor du egentlig gerne vil bo og hvilken af bydelene der bedst matcher dit temperament.

København består af flere bydele og kvarterer, og der kan være stor forskel på hvor livlige, støjende eller hyggelige de forskellige områder er.

Er du til fest og farver og vil du gerne bo tæt på barer og cafeer, så er det København K, altså byens centrum, Vesterbro eller Nørrebro du skal søge imod.

I disse bydele kan du finde hippe natklubber, som har sent åbent og du vil altid kunne finde en lokal eller turist at sludre med og drikke en øl med.

Er du derimod til en roligere atmosfære, hvor der er knap så meget larm om aftenen og hvor du kan finde gode vintage butikker og spisesteder af høj kvalitet, så er det Østerbro du skal til. De festlige områder har også gode restauranter og muligheder for shopping, og i hver bydel er der selvfølgelig gader og boligkvarterer som er mere støjende end andre.