Overvejer du en måltidskasse? Her er vores bud på de bedste leverandører

Hvis du overvejer at prøve en måltidskasse, er du langt fra alene. Faktisk har mange allerede valgt at blive kunde hos en af de mange leverandører, som tilbyder opskrifter og råvarer i en papkasse bragt til din dør.

Forklaringen på den store popularitet, skal formentlig findes i det faktum, at rigtigt mange har travlt i hverdagen. Særligt i et moderne samfund som vores, hvor både mor og far måske har travlt med karrieren, og derfor kom sent og trætte hjem, giver det god mening at hente hjælp udefra, når der skal mad på bordet til aften.

Med en måltidskasse slipper du for at planlægge aftensmaden, ligesom du heller ikke længere behøver handle ind til disse. I mange tilfælde er det tilmed ganske nemt og hurtigt at tilberede de velsmagende retter, du finder i måltidskassen, så i sidste ende kan du forvente at spare rigtigt meget tid, hvorfor det pludselig igen kan give mening at droppe take-away of færdigretter til fordel for hjemmelavet mad.

Selvom vi er et lille land, er der overraskende mange leverandører af måltidskasser at vælge imellem, så for at gøre det nemmere for dig at overskue, får du her vores bud på de 4 bedste af slagsen.

 

RetNemt

RetNemt er en populær udbyder af måltidskasser, som sidder på en betydelig del af det danske marked. RetNemt er dansk, og det samme er råvarene, i det omfang det er muligt.

Opskrifterne fra RetNemt er varierede og velsmagende, og så er de tilmed ganske nemme og hurtige at lave.

 

MarleySpoon

MarleySpoon er ikke et kæmpe brand herhjemme, men i udlandet har leverandøren stor succes med deres måltidskasser, som indeholder friske råvarer og nemme opskrifter.

Som en ekstra bonus er MarleySpoon ret aggressive i deres markedsføring herhjemme, hvorfor man ofte kan forvente at finde gode rabatter, som gør det ekstra billigt og attraktivt at blive kunde i butikken.

 

Skagenfood

Skagenfood er nok mest kendt for deres friske fisk, som leveres friskfanget til din adresse. Butikken er dog blevet udvidet, så de nu også tilbyder deciderede måltidskasser, som både kan købes med eller uden frisk fisk. Begge muligheder er rigtigt fine, men det er næsten en skam, hvis ikke du vælger en måltidskasse med fisk, når nu de, som de eneste her i landet, tilbyder det i en friskfanget udgave.

 

Sundtakeaway

Sundtakeaway står bag en måltidskasse, som formentlig er den i landet, som er absolut nemmest at tilberede. De retter, du modtager, er nemlig allerede tilberedte og klar, så det eneste du skal gøre, er at smide det i ovnen, vente og så sætte tænderne i den lækre mad.

Færdiglavet mad kan dog – selvom der er kælet for den hos Sundtakeaway – aldrig helt måle sig med den frisklavede af slagsen, men fordi det er så nemt og hurtigt at lave aftensmad, er vi alligevel svært begejstrede for måltidskasserne fra denne leverandør.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top