Har du længe gået med tankerne om at få dig en ny bil? Så er det måske på tide, at du skal tage springet en gang for alle.

Der er nemlig et væld af fordele ved at eje sin egen bil. Du får masser af frihed og kan frit vælge, hvor du vil køre hen uafhængigt af bus- og togtider. Men det er heller ikke sikkert, at den bedste mulighed for dig er at gå ned i den nærmeste bilforretning og købe en bil på traditionel vis. I dag kan man nemlig være bilejer på mange forskellige måder. Du kan for eksempel overveje at lease en bil.

Forskellige former for leasing

Man kan lease biler på mange forskellige måder, og derfor er det vigtigt at finde frem til den aftale, der passer allerbedst til dig. På perbcars.dk kan du få et godt overblik over forskellige former for leasing, så du kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag.

For nogle mennesker vil det for eksempel kunne betale sig at sæsonlease, så du kan køre forskellige biler om sommeren og vinteren. Du kan også vælge flexleasing, hvis du gerne vil have en bil fra udlandet til en god pris og betale en billigere registreringsafgift.

Finansiel leasing

Vil du gerne have leasing til en god pris? Så kan det være, at finansiel leasing er noget for dig. Der er nemlig tale om det allerbilligste leasinggrundlag, hvor det til gengæld er dig, der står for ejerafgift, forsikringer m.m. Her er du heldig, for perbcars tilbyder finansiel leasing, som også kan blive din vej til en ny bil.

Det kan give dig rigtig meget frihed, fordi det faktisk svarer til at købe en bil på afbetaling – men aftalen udløber selvfølgelig, når leasingaftalen slutter. Bagefter bestemmer du helt selv, hvad der skal ske med bilen.