Er du typen, der bare elsker et gennemført design og altid lægger mærke til detaljen? Så vil du uden tvivl elske CarMatsCustoms. Firmaet designer og skaber nemlig bilmåtter efter dine ønsker. Derfor har du mulighed for at få lige præcis den bilmåtte, der komplementerer din bil på allerbedste vis.

Derfor skal du købe din næste bilmåtte hos Car Mats Customs

Når du køber din bilmåtte hos Car Mats Customs, er du altid sikret en måtte, der passer perfekt til din bil. Derfor er bilmåtten også med til at give din bil et virkeligt lækkert og fuldendt look.

Derudover bliver alle måtterne fremstillet af vegansk læder af højeste kvalitet. Det er et virkeligt lækkert materiale, som er foretrukket af mange bilentusiaster over hele verden. Det veganske læder er også med til at beskytte din bil på bedste vis, så den både ser og føles ny i længere tid.

Derfor er en bilmåtte fra Car Mats Customs ikke bare en bilmåtte. Det er derimod en investering i din bil, som hjælper med at give dig en bedre køreoplevelse – og så forøger den også bilens værdi.

Find den farve, der passer bedst til dig

Din bil skal afspejle dig og din personlighed. Derfor giver Car Mats Customs dig også muligheden for at vælge imellem flere farver. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Sort
  • Rødvinsfarvet
  • Beige
  • Brun
  • Kaffe
  • Grå
  • Rød

Derudover kan du vælge mellem flere forskellige farver syninger, når du vælger sort. På den måde kan du nemlig skræddersy måtten lige efter dine ønsker.

Altid med 2 års garanti

Når du køber en måtte til bilen fra Car Mats Customs, får du altid 2 års garanti. Det vil altså sige, at du er sikret en både lækker og funktionel måtte i to år fremadrettet.

Hvis du derfor – mod forventning – opdager nogle mangler eller fejl ved din måtte, kan du returnere den til firmaet, som hurtigt vil skabe en ny måtte til dig. Det er din garanti for en måtte af høj kvalitet.

Giv din bil en højere værdi

Når du vælger at få måtter fra Car Mats Customs i din bil, forøger du også bilens værdi. Derfor er måtterne også et fortræffeligt valg, hvis du gerne vil give din bil en høj gensalgsværdi.

Din potentielle køber vil uden tvivl blive imponeret over bilens lækre måtter. De giver nemlig din bil et virkeligt eksklusivt look, der adskiller den fra de øvrige biler på markedet.

Tilfredshedsgaranti

Når du bestiller en måtte hos Car Mats Customs, får du en tilfredshedsgaranti med i købet. Det betyder helt konkret, at hvis du ikke er tilfreds med produktet, har du mulighed for at returnere produktet.

Din tilfredshedsgaranti gælder i 30 dage. Det vil altså sige, at du har 30 dage til at vurdere, om produktet lever op til dine forventninger. Så stor tiltro har Car Mats Customs nemlig til deres produkter