Nem rengøring i produktionshaller

Har I overvejet, hvordan I kan løfte standarderne i jeres virksomhed? Der er en lang række sikkerhedsprocedurer, der skal være overholdt i produktions- og industrivirksomheder. Disse kender I formentlig alt til, men der er altid områder, man kan forbedre yderligere. En ting, I kan tage et ekstra kig på, er muligheden for at forbedre arbejdsstillingerne for jeres medarbejdere. Med en sakselift får I et arbejdsbord, der kan fungere i alle højder.

Samtidig er sakseliften fremstillet i stål, der er nemt at rengøre. Det er med til at holde rengøringen i top i virksomheden. På sigt er det noget, der virkelig kan betale sig. Et rent arbejdsmiljø betyder mindsket risiko for kontaminering i produktionsmiljøet, og det er noget, der virkelig batter. Der findes mange andre arbejdsredskaber end lige løftebordet med sakselift, men det er på samme måde vigtigt, at I har øje for materialet, det er produceret i, så I ved, I får noget, der er så vedligeholdelsesfrit som muligt, og som er nemt at rengøre.

Borde med forskellige kapacitet

Det kan være mange forskellige ting, I arbejder med ved jeres løfteborde med sakselift. Derfor er det også vigtigt, at I har øje for, hvad de enkelte borde kan klare. I har blandt andet brug for at kende til løftekapaciteten, så I ved, hvilke produkter og materialer, I kan placere på bordet, uden det udgør en sikkerhedsmæssig risiko. Det, der altid skal komme i første række, er medarbejdernes sikkerhed, og det er med sikkerhed også et dogme, I arbejder ud fra.

Det er meget sjældent, man finder en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere involveret i produktionen er lige høje – derfor kan de heller ikke arbejde ergonomisk korrekt ved de samme arbejdsborde. Det er her, I virkelig kan drage fordel af muligheden for at hæve og sænke jeres arbejdsborde, så man altid kan stå korrekt. En arbejdsplatforms højde skal kunne varieres, så det altid er behageligt og sikkert for den, der står og arbejder ved det. Det kan også blive nødvendigt at ændre højden undervejs i arbejdsprocessen, hvilket et løftebord kan hjælpe med.

Mulighed for skræddersyede løsninger

Der findes ikke to ens virksomheder, og derfor er det da heller ikke sikkert, I altid kan anvende de standardløsninger, der findes for diverse forskellige redskaber og maskiner. Med liftene kan det blive nødvendigt at sænke dem ned i en grube, hvis der er tale om ekstra tungt gods, der skal løftes og arbejdes med. Disse installationer kan I også få foretaget, så I fortsat kan producere de varer, I har kørende i jeres produktionshaller.

De lifte, der benyttes som arbejdsplatforme, fås i mange typer. Man kan blandt andet få løfteborde, man kan komme sikkert op og ned fra, hvor de kan sænkes helt ned til gulvhøjde, så man kan træde op på platformen, hvilket mindsker risikoen for fald. Det er desuden muligt at få lifte med en trappe, der går op til platformen, så man kan træde op på den på helt sikker vis. Uanset hvilke behov du har, så kan løftebordene justeres til dine behov, så de passer til dit produktionsmiljø.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top