Modeugen er knapt overstået, men det betyder ikke, at vi ikke længere behøver at bekymre os om moden. Den klassiske mand anno 2019 er en mand, der går op i sit udtryk og fremtoning, og påklædningen er unægteligt en stor del af dette. Du behøver absolut ikke at følge moden, hvis du vil være godt klædt på, men hvis du gerne vil have hjælp til, hvad, du kan forvente, bliver moderne i år 2019, kan du gå efter nogle af de modetrends, vi ser i gadebilledet. Herunder kan du læse mere om, hvilke modetrends den klassiske mand anno 2019 kan gå efter – men husk: Stil er en individuel smagssag.

 

Basistøj i bambus

En solid basisgarderobe er nødvendig for enhver mand. Klassiske T-shirts, strømper og så videre er et must for enhver. Derfor skal du altså også sørge for at have basisvarerne i orden. En hvid T-shirt er et item, som vi ikke kommer udenom. Hvide T-shirts er klassiske og kan bruges til næsten alt. Et par jeans, et par chinos, et par shorts – der er uendelige muligheder. Når du skal investere i noget nyt til basisgarderoben, kan du overveje, om du skal kigge efter basistøj i bambus. Tøj, der er fremstillet af bambus, har mange fordele. For det første er tøjet meget bæredygtigt. Derudover er det utrolig behageligt at have på. Det er lugtafvisende, og dit tøj kommer derfor heller ikke så nemt til at lugte grimt eller brugt. Du kan blandt andet finde en masse bæredygtigt tøj fra JBS of Denmark. De har et stort udvalg af alle slags basistøj i bambus, som du kan bruge, hvis du vil gøre din garderobe mere behagelig og bæredygtig i 2019.

 

Den kortærmede striktrøje er tilbage

Du tænker måske på din bedstefar, når du hører om de kortærmede- eller ærmeløse striktrøjer. Disse var moderne for årtier siden, og du har måske sidst selv haft en på, da du var barn. Vi har det dog med at se gamle kendinge vende tilbage i modebilledet, og dette er netop tilfældet med den kortærmede striktrøje. Den kortærmede striktrøje er blevet set til en masse af de største modeshows fra de helt store designere, og derfor kan du også regne med, at den bliver en del af modebilledet igen i år. Du kan bruge den kortærmede striktrøje over en simpel T-shirt eller skjorte, men du kan også være lidt mere vild og sætte den kortærmede striktrøje sammen med et mere mønstret underlag. Der er mange muligheder for at style den på en fed måde, som med garanti vil klæde den klassiske mand og hans garderobe.

 

Det klassiske tøj til den klassiske mand

Det virker måske en smule kedeligt, men ikke desto mindre kommer du til at se meget mere til det klassiske tøj i gadebilledet i år 2019. Du kommer altså ikke til at gå galt i byen, hvis du klæder dig i de klassiske items, du har gemt i skabet. Skjorter bliver ved med at være lækre, og du kan gå efter dem, du synes bedst om. Skjorter uden krave kommer du til at se mere til – især i den kortærmede version til sommer. På fødderne kan du putte et par helt klassiske hvide sneakers, som er en rigtig god kontrast til den formelle skjorte. Det vil skabe en god harmoni, som vil gøre dit outfit lidt anderledes. Hvis du vil gå efter det helt klassiske look, kan du med fordel supplere med nogle lækre accessoires, som for eksempel et lækkert ur. Et fint ur med læderrem passer til det meste, det er klassisk, og det er moderne.