Lad motion og leg forenes

Tænk, hvis bybilledet blev din legeplads. Hvis en fortovstrappe, en stenbelægning på torvet eller en lygtepæl blev dit redskab til at dyrke motion. Det kan det faktisk blive, hvis du interesserer dig for parkour og udendørs leg. Der er nemlig ikke noget så herligt, som at bruge sin krop. Og hvis du kan gøre det helt uafhængigt af et fitnesscenter, så vil du opleve en følelse af at være fri. Hos http://streetx.dk/ kan du få inspiration til, hvordan du kan blive bedre til eller lære at bruge din krop på helt nye måder. Læs bare med her.

Parkour er for alle

Men hvem kan lære parkour, tænker du måske? Det kan alle. Der findes tilbud for både institutioner og virksomheder – der findes sågar parkourbaner, som kan blive stillet op. Måske trænger I i din virksomhed til at blive rystet godt og grundigt sammen, komme op af kontorstolene og få nogle gode grin. Så er det måske lige en oplagt mulighed for jer med et arrangement i arbejdstiden eller efter fyraften, hvor I udfordrer jeres krop og hinanden med bevægelse på en helt ny måde. Hvem ved, måske bliver næste julefrokost på en parkourbane i stedet for i kantinen med sild og snaps?

Lad ungerne bevæge sig

Men også ungerne kan få gavn af at bevæge sig på en ny måde. Uanset om der skal holdes et arrangement på institutionen eller I skal en tur ud af huset, så er begge ting med til at udfordre børnene i deres bevægelser og give dem et styrket fællesskab. Hos streetX har de mange års erfaring og mange dygtige instruktører, som står klar til at hjælpe jer med at designe det forløb, som kan give jer fede oplevelser med at bruge jeres krop på en ny måde. Du kan jo allerede i dag undersøge, hvilke tilbud, som passer bedst til jer.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top