Som firma er kuglepenne med logo én af de nemmeste og billigste måder at gøre reklame for sig selv på. Tænk over det: Hvor mange kuglepenne med forskellige brands logoer har du liggende derhjemme?

Kuglepenne har en særlig evne til at komme rundt omkring. Nogle bliver glemt eller lånt eller givet væk, men uanset hvad, så sørger de for, dit navn bliver spredt ud. Selvom brugeren af pennen måske ikke kender så meget til dit firma, vil dit navn eller logo begynde at lyde bekendt for dem.

Kuglepenne med logo til kontoret

På langt de fleste kontorer i Danmark er kuglepenne med logo en meget almen ting. Det giver god mening, at kuglepennene i dit firma har firmaets logo trykt på sig, og gavner også, hvis kunder eller klienter skal ind og underskrive noget.

Det er desuden nemt at have en kasse med ekstra kuglepenne liggende på kontorets lager, og hvis du nogensinde kommer til at mange nogen, kan du altid bestille dem hurtigt fra fabrikanten.

Hvis du køber kuglepenne med logo til kontoret, så sørg for, de er af en ordentlig kvalitet. I så fald afhænger folks arbejdspræstation af dem, så de skal fungere ordentligt og ikke ligge dårligt i hånden. Dine egne kuglepenne behøver ikke nødvendigvis være de eneste på kontoret, men deres tilstedeværelse vil tilføje et mere professionelt præg.

Kuglepenne med logo til messer

Hvis dit firma nogensinde tager ud på messer eller kongresser, er kuglepenne med logo én af de smarteste og billigste reklameformer, du kan investere i. Når nogen kommer hen til din stand, kan du tilbyde dem en gratis kuglepen. På store events er der ofte mange, der mangler skriveredskaber, og når mails og kontaktoplysninger skal noteres, kommer du på banen.

Kuglepenne er desuden noget, alle kan bruge. Det er i sidste ende lige meget, hvordan den ser ud; hvis nogen skal bruge et skriveredskab, behøver det ikke være æstetisk. Så længe, dine penne fungerer og kan skrive, vil folk benytte dem.

Du vil muligvis ikke se din investering i kuglepennene give pote lige med det samme, men folk vil lige så langsomt blive fortrolige med dit navn og logo. Det skaber en genkendelse, der kan komme dig til gode senere hen.

Hvad koster kuglepenne med logo?

Kuglepenne med logo er slet ikke så dyre, som nogle kan være bange for. Kvalitet koster selvfølgelig, men hvis du ikke har nogen skyhøje krav til designet og særlige effekter, kan du købe store mængder til endnu større rabat.

Hvis du skal spare, er kuglepenne med logo faktisk en bedre vej at gå, end at købe fra et andet mærke. Ud over, du får et personligt præg på dem, så købes de også i mængde og fungerer dobbelt som reklamemulighed.

Find en fabrikant, der kan lave gode kuglepenne med logo til dig i dag, og få et estimeret tilbud på, hvor meget, det vil koste. Du kan altid bede om et uforpligtende tilbud, og hvis du bliver stamkunde, kan prisen typisk forhandles indimellem.