Har du styr på, hvor mange forskellige former for kvindelige orgasmer, der findes, og hvordan de opnås? Læs mere herunder.

Både som mand og kvinde er det vigtigt at kende til de forskellige former for kvindelige orgasmer. Herunder gennemgår vi dem og ikke mindst, hvordan du kan opnå dem:

  1. Klitoris er en samling af nerveender og ved at stimulere klitoris, kan en kvinde derfor opnå orgasme.
  2. Brystvorterne er et andet sted, hvor mange nerveender bliver samlet. Nogle kvinder kan opnå orgasme kun ved, at deres brystvorter bliver stimuleret.
  3. G-punktet sidder i kvindens skede cirka fem centimeter inde på skedevæggen, der vender mod maven. Ved at stimulere det med fingrene i cirkulere bevægelser kan kvinden få orgasme.
  4. U-punktet sidder omkring kvindens urinrør og over klitoris. Ved at stimulere det kan kvinden få orgasme. Mange gange fører det til kvindelig ejakulation.
  5. A-punktet sidder meget dybt inde i skeden, lige inden livmoderhalsen. Det kan kun stimuleres ved tryk eller bevægelse.
  6. Blandede orgasmer opstår, når kvinder får orgasmer på flere forskellige måder samtidig. Det kan for eksempel være klitorisorgasme og G-punktsorgasme. Kombinationen giver en mere intens orgasme, der kan være mellem 1 og 15 minutter.
  7. Hudorgasme opstår, når du lytter til noget virkelig god musik. Det er en form for orgasme, som både mænd og kvinder kan opnå, og den minder om kuldegysninger.

Kilde: https://www.dagens.dk/sundhed/7-kvindelige-orgasmetyper-du-skal-kende