Sponsoreret

Dating foregår i stigende grad flyttet online. Faktisk er der i dag så mange online-dating-muligheder, at det kan virke helt uoverskueligt og forvirrende, hvordan man skal komme i gang, men fortvivl ej, vi kommer dig til undsætning. I denne artikel giver vi dig nemlig overblikket over de forskellige muligheder for at date online og kommer med gode råd til, hvordan du kan effektivisere din online-jagt på kærligheden.

Før i tiden datede man kun i den fysiske verden. Disse dage er dog for længst talte, og i dag foregår mange indledende dating-øvelser online.

Mulighederne for at date online er rigtig mange, og vi forstår godt, hvis du finder feltet lidt forvirrende og uoverskueligt, men ro på. Vi hjælper dig jo! I de kommende to afsnit introducerer vi dig nemlig for de to mest udbredte felter inden for online-dating.

Datingsider – er det noget for mig?

Når man snakker online-dating, er det svært at undgå at nævne datingsider, da disse sider utvivlsomt udgør en central hjørnesten af online-dating-universet. Hvis du ikke helt ved, hvad en datingside er, kan vi fortælle, at det er en side, hvorpå du kan møde og skrive med andre ligesindede singler.

Alene i Danmark findes der over 20 forskellige datingsider, og det kan sagtens være, at en tilmelding hos en eller flere af disse er, hvad der skal til, for at du finder kærligheden.

Dog skal du vide, at ikke alle datingsider er lige gode. Slet ikke faktisk. Der findes en række få sider, der vel nærmest kan betegnes som svindler-sider, og disse bør du naturligvis undgå.

På sådanne sider finder du nemlig ikke kærligheden, men derimod bare en hel masse bots, der vil lokke penge ud af dig.

Vores råd er derfor, at du gør dit hjemmearbejde og sætter dig ind i, hvilke datingsider der findes, og hvilke der er de bedste.

Det lyder måske lidt uoverskueligt, men heldigvis findes der fine og reelle sider, der giver dig et solidt og overskueligt overblik over danske datingsider, og som samtidigt forklarer, hvilke sider du bør holde dig fra. Vores favorit på dette område er findenkaereste.dk. Se deres oversigt over datingsider her.

Datingapps – er det noget for mig?

Datingsider er ikke de eneste platforme, hvorpå man kan finde kærligheden online. Også datingapps fortjener at blive nævnt, når man taler online-dating.

Der findes en del forskellige datingapps, og modsat langt de fleste datingsider kommer man faktisk ret langt med et gratis medlemskab på mange datingapps.

Du kender formentlig den største datingapp, der findes, nemlig Tinder. Der er meget at rose Tinder for, blandt andet det høje aktivitetsniveau og den veludviklede brugerflade. Desværre er der også lidt at kritisere datingappen for, og det er, at rigtig mange medlemmer ikke er særligt seriøse i jagten på kærligheden.

Mange af Tinders brugere er udelukkende på appen for underholdningens skyld. Vores påstand er derfor, at folk, der leder efter kærligheden på diverse datingsider, sædvanligvis er lidt mere seriøse end mange af dem, der leder efter kærligheden på datingapps.

Intet står dog i vejen for, at du tilmelder dig både en række datingapps og -sider. Det er helt op til dig selv og afhænger mest af alt af, hvor meget tid og energi du ønsker at investere i online-jagten på kærligheden. Og penge naturligvis…