Det er sjovere at dyrke crossfit, når det er lidt vildt. Altså mere gang i den og bedre udbytte af træningen. Med wall ball crossfit får du nogle vildere muligheder, og bare en rigtig god gang træning.

Hvad er wall ball?

Fitnesstræning og crossfit er hele tiden i rivende udvikling. Mange nye træningsformer dukker løbende op. En af dem er wall balls crossfit, der er blevet ekstremt populært. Wall ball er en tung bold, som kan benyttes til mange forskellige træningsøvelser. Det mest kendte at udføre med wall ball, der er som en medicinbold, er en træningsøvelse, hvor du skal bruge wall ball i en passende vægt, og så et punkt på en passende højde på en væg. Altså passende i forhold til dit niveau og dine ambitioner med øvelsen. I wall ball crossfit skal du støde medicinbolden fra brystet med begge hænder op til punktet på væggen.

Hvilke muskler træner jeg

Med den klassiske wall ball-øvelse træner du stort alle de store muskelgrupper i kroppen. Det gør jo din træning meget mindre tidskrævende, når du får så stort udbytte af en øvelse. Desuden får du styrket din eksplosive kraft, din balance og få et stort boost til fedtforbrænding. En ting du altid skal huske, når du dyrker wall ball crossfit er at få trukket vejret i en god rytme. Du opnår på den måde at mærke, at du får en bedre rytme og meget mere ud af din træning.

Din crossfit bliver vildere

Med andre ord. Din crossfit træning bliver noget vildere med wall ball crossfit. Videre da det er en træningsform, der giver rigtigt meget udbytte, og vildere fordi det er en hård og krævende øvelse, som du heldigvis selv kan justere, via hvilken vægt din wall ball har.

Andre wall ball øvelser

En anden god ting ved wall ball er at du bruge selve din wall ball til rigtig mange andre øvelser. Du kan bruge din wall ball som en vægt, og på den måde lave rigtig mange almindelig styrkeøvelser. En god ide at være to, og så træne med at kaste bolden til hinanden ud fra forskellige positioner. Eller I kan ligge på gulvet og udveksle bolden mellem jer og på den måde opnår træning.

Find den passende vægt

Wall ball findes i mange forskellige vægtklasser. Du kan evt. have flere, eller du kan anskaffe dig en, der passer til dit niveau og din størrelse. Dermed får du meget mere ud af din wall ball crossfit.