I udarbejdelsen af forskelligt materiale til din virksomhed, kan man med fordel se på film, lyd og billedverdenen. Det er bærende i reklamer på både nettet, i tv og på alle andre elektroniske platforme.

Størstedelen af alle danskere bevæger sig i større eller mindre grad på disse platforme, og derfor kan man hurtigt nå ud til en stor mængde mennesker.

 

Til det materiale, man gerne vil have, er det ofte nødvendigt med et speak eller en voice-over, som bliver den forklarende røde tråd. Et speak kan ikke laves af hvem som helst, fordi stemmen skal være pålidelig, og der er kun den lille tidsramme, hvor et speak skal nå at forføre og overbevise seeren eller lytteren.

Derfor kan det være givet godt ud at søge professionel hjælp, når man skal have lavet et speak eller lignende. Få den helt rigtige speak til dit formål, indtalt og efterarbejdet af professionelle. Så er du sikret en smørblød stemme, som kan drage alle dine potentielle kunder.

 

Et speak, som passer til alle slags produktioner

Et speak skal bruges i enormt mange sammenhænge, når man taler om elektronisk markedsføring. Både reklamevideo, radiospots og meget mere har ofte et speak, som forklarer om virksomheden, kampagnen eller lignende.

Hos Speakstudiet kan man frit vælge mellem et stort udvalg af personer, som kan indtale det speak, man mangler. Alt afhængig af produkt, målgruppe og nogle andre faktorer kan man variere den stemme, som skal bruges.

Der er både yngre og ældre stemmer, samt mandlige og kvindelige. Hele kartoteket kan ses på siden, hvor man for alle kan høre et demo-speak. Det er endda muligt at få indtalt et speak, hvor oplæseren vil have accent, hvis det er det, man ønsker.

Fælles for alle stemmerne er, at de er trænet til lejligheden, samtidig med at de altid vil indtale deres speak på professionelt udstyr af højeste kvalitet. Ligegyldigt hvilken stemme, man har valgt, vil produktet kvalitetsmæssigt være uden fejl. Dette har Speakstudiet også en garantiordning på, så man aldrig skal gå på kompromis med lydkvalitet.

 

Få en god fair pris med det samme

Vi går meget op i at udøve en meget professionel service, hvor produktet kun godkendes, såfremt det er af højeste kvalitet. Dette ændrer dog ikke på, at prisen skal være til følge med på.

På hjemmesiden vil du med det samme kunne få et prisoverslag på den speak eller voice-over, du leder efter.

Prisen vil altid være varierende, alt afhængig af om hvilken stemme, man vælger, og hvor langt speaket er. Man kan med fordel kontakte Speakstudiet, så man er sikker på at vælge det helt rigtige.

Skal man bruge en lang række speaks, vil det også være muligt at få mængderabat ved Speakstudiet. Det kan du høre mere om, når du kontakter dem.

De kan nemt kontaktes på deres side, hvor der er forskellige muligheder. Her sidder der kompetente medarbejdere klar i den anden ende, som efter bedst mulig evne vil guide og rådgive dig, så du får det speak, du søger.