Når det kommer til at finde det helt rigtige job, gælder det ikke kun om at have den rigtige uddannelse. Det, der for det første er vigtigt, er selvfølgelig den måde, du præsenterer dig selv på. Her kommer dit CV ind i billedet. Det er nemlig det stykke papir, der kvalificerer dig til jobbet.

Her kan du læse meget mere om, hvordan du får godt styr på dit CV. Vi hjælper dig til, hvordan du får opbygget det på en god måde, så det med sikkerhed øger en arbejdsgivers interesse.

Designet er afgørende

Et gennemarbejdet CV kan være en svær størrelse at gennemskue. Desværre glemmer mange, at det ikke kun handler om at nævne alle de kompetencer, du har fået opbygget gennem tiden. Det handler også om, hvordan du visuelt præsenterer CV’et for en potentiel arbejdsgiver.

Derfor er det en god idé at finde en skabelon til dit CV. I dag finder du et utal af muligheder på nettet, der hjælper dig med nemt og enkelt at sætte dit CV op på en præsentabel måde, hvor der er skruet lidt ekstra op for det visuelle. Det er en hurtig affære, der til gengæld er med til at opkvalificere dig og gøre dig mere interessant.

Prioritér i dine kompetencer

Der kan være god grund til at fremhæve sine kompetencer i et CV. Kompetencerne giver en virksomhed det store overblik over, hvad du kan. Men det kan også være en stor mundfuld, hvis CV’et indeholder erfaring, som ikke er relevant for den givne virksomhed.

Derfor kan det godt betale sig af prioritere din erfaring. Placér altid det vigtigste i toppen i og med, at det vil være det første, der falder i øjnene. Du kan også vælge at frasortere eksempelvis erfaring, der ikke har den store relevans.

Husk altid, at du skal sætte dit CV op på en overskuelig måde, hvor årstallene står i kronologisk rækkefølge. Det er en god idé at starte med dine nyeste erfaringer og kompetencer, for det er oftest dem, der bliver anset for at være mest relevante. Så er du godt på vej til at opbygge et CV, der med garanti vil imponere.