Hvis du gerne vil have nyt gelænder på trappen i entreen, udskiftet vinduer overalt eller trukket nyt el i hele huset, så vælg den bedste pris blandt de håndværkere, der opfylder dine krav og dit byggeprojekt. Flere tilbud tillader dig at vælge den bedste håndværker til den bedste pris. Det hele foregår hurtigt og effektivt online, uden at du forpligter dig til noget som helst.

Få altid flere end ét tilbud på din opgave, hvis du har planer om at få håndværkerhjælp. Online kan du indsende opgaven og automatisk få tilsendt 3 tilbud. Vælg et af dem, eller afvis alle 3, det er op til dig. 

Tydeliggør i opgaven, hvad du præcis skal have lavet, og om du har særlige krav. En godt beskrevet opgave vil altid få mere realistiske tilbud. 

Sådan får du 3 tilbud på din byggeopgave

Dygtige fagfolk er afgørende for et godt resultat, når du skal renovere hjemmet. Håndværkerprisen afspejler imidlertid ikke altid kvaliteten. Indhent tilbud fra flere håndværkere på din byggeopgave, og find den bedste håndværker til den bedste pris. 

Bygliga.dk beskriver du kort din byggeopgave online, bliver ringet op for en uddybende snak om, hvad du søger. Herefter får du tilsendt 3 tilbud på håndværkerhjælp til den opgave, du skal have løst. 

Du bestemmer selv, hvem du vælger – og matcher ingen af priserne dit budget, er du ikke forpligtet til at vælge nogen af dem.  

Hvad skal du have lavet?

Inden du indhenter tilbud på din byggeopgave, er det naturligvis relevant at være præcis omkring, hvad du ønsker at få lavet. Forklar din byggeopgave systematisk, så du er sikker på at undgå misforståelser, der kan ændre det tilbud, som du vælger at acceptere. 

Start med at præcisere om din byggeopgave foregår ude eller inde. Dernæst hvilket slutresultat, du forventer. F.eks. et nyt gelænder til trappen i entreen, nye vinduer overalt eller nye elinstallationer i hele huset. 

Husk at medtage afgørende detaljer som gelændermateriale, antal vinduer og om den nye elinstallation også betyder flere eludtag m.v. 

Har du særlige krav?

Udover en pris, der skal matche dit planlagte byggebudget, kan der være andre faktorer, der spiller ind i valget af håndværker. 

Søger du håndværkerhjælp, der kan færdiggøre projektet på rekordtid? Det koster sikkert mere end normalt, men hvis tiden er den vigtigste faktor for dig, er det afgørende, at du nævner det i dine krav til byggeprojektet. 

Kort sagt: Jo flere informationer og detaljer du får med fra starten, jo mere realistiske vil de tilbud være, som du får på din byggeopgave. 

Hent 3 tilbud i dag!