Få styr på børnenes tøj med navnelapper

Er du træt af jakker og bukser, der forsvinder i børnehaven eller skolen? Børn har en fantastisk evne til at miste overtøj, og det er svært at finde igen, når man har en jakke, der ligner alle andres. Derfor kan det være en rigtig god idé at få navnelapper i tøjet, så det er genkendeligt – det er nemlig langt fra alle stykker tøj, der har et mærkat, man kan skrive på.

I kan se en lang række forskellige navnelapper, så det også kan blive lidt sjovere for barnet at få navn i tøjet – det er nemlig muligt at vælge dem med lige det design, I godt kunne tænke jer. Det kan være, I også gerne vil have med i tankerne, at de skal passe lidt i nuancerne til tøjet – så er der meget lyserødt tøj i hjemmet, kunne det jo være en oplagt farve at få navnelapperne i. Alternativt kan I naturligvis også altid bare kigge på de mere neutrale navnelapper i hvide eller beige nuancer.

Kan bruges til mange ting

En ting er, at der er brug for navnelapper i tøjet – men kender I ikke også godt det med, at man pludselig har mistet drikkedunk nummer fem eller endnu en madkasse, fordi den er blevet efterladt i klasselokalet og forsvundet ned i glemte sager? Det er lige så god en idé at få navnelapper sat på madkassen. I har måske allerede forsøgt jer med en sprittusch, men efter få gange i opvaskemaskinen er det bal forbi, og det er visket af igen.

Navnelapperne er ikke særligt store, så det betyder også, at I ikke behøver få en følelse af, at de skæmmer enten legetøj, drikkedunke eller madkasser – de er ganske neutrale, og så er det også med til at personliggøre barnets ting en lille smule. Det er forhåbentlig noget, der bliver sat pris på.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top