Få hulmursisoleret i god kvalitet

Kunne du godt tænke dig øget komfort i dit hjem? Måske du tit går og fryser om fødderne. For nogle handler det om, at de er kuldskære – men måske der faktisk er noget om det, og du har et hjem, der ikke er isoleret godt nok? Ved du egentlig, hvornår dit hjem senest er blevet isoleret? Hvis sidste runde af isolering er blevet lavet for over 20 år siden, er der en relativt stor risiko for, at hjemmet faktisk ikke længere er isoleret godt nok.

Det kan man heldigvis rette op på, og det betyder ikke nødvendigvis, at I skal have gang i den helt store omgang af renoveringer – det kan handle om, at få fagfolk til at foretage din hulmursisolering som efterisolering, hvor der blæses isoleringsmateriale ind i de isolerbare områder, så I med det samme opnår en høj isoleringsgrad – og dermed højere komfort og temperatur i hjemmet.

Få en kvalificeret vurdering

Når man overvejer at efterisolere, er det vigtigt, at man har fuldstændig styr på, om hjemmet faktisk kan bære at blive det. Der er desværre nogle vægge, der ikke er egnede til at efterisolere, og så nytter det ikke noget, at man giver sig i kast med det – resultatet risikerer faktisk at ende værre, end det startede. Ved at arbejde med fagfolk er I heldigvis sikret, at I kan få en kvalificeret vurdering, så I ikke pludselig står i en uheldig situation.

Det er ikke kun hulmursisolering, man kan få foretaget som en del af efterisolering. Hvis I vil hele vejen omkring, kan det være relevant for jer at få kigget på jeres lofter. Varme stiger, og derfor foregår en stor del af varmetab også den vej – og hvis ikke isoleringen er dækkende, mister i rigtig meget den vej. Efterisolering på loftet foregår typisk ved, at der bliver lagt nye plader ud.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top