Få din webside til at spille sammen med Google

Synes du, det er lidt svært at finde ud af, hvordan man bedst får sin hjemmeside til at spille sammen med Google, så dem, der søger efter nogle af jeres varer, faktisk ender med at finde jer gennem søgemaskinen? Det kræver lidt snilde og at man ved, hvordan en hjemmeside bygges op – og så handler det også rigtig meget om de ord, I vælger at bruge.

Hvis du skal have en Google-venlig webshop, er det en rigtig god idé at du prøver at kigge på, hvilke webshopløsninger, der findes. Gennem nogle virksomheder og tilbud vil du nemlig få en hjemmeside, der automatisk har lagt grundstenen for en god hjemmeside. Det handler nemlig om SEO – søgemaskineoptimering. En del af dette er blandt andet afhængigt af hjemmesidens opbygning. Først og fremmest er det vigtigt, at der tilbydes SSL. Det er det, der gør, at Google vurderer, om siden er sikker eller ej.

Gør det let og forståeligt

En del af det arbejde, der ligger i at lave en Googlevenlig webshop, der har styr på SEO, er, at I undgår duplikering. Google forsøger selv at frasortere sider, der ligger dobbelt, så de ikke kommer frem som to separate links – men det er også muligt at få indbyggede filer, der gør arbejdet – og på den måde er der bedre chance for, at jeres hjemmeside ses som valid og troværdig og dermed bliver vist.

Noget andet er de ord, der anvendes. Det er i mindre grad afhængigt af selve hjemmesidens opbygning i blokke eller sektioner, men handler om, hvordan I formulerer jer. Sørger I for eksempel på at få de vigtigste søgeord med ofte, så de popper op, når man søger, eller har I gennemskuet, at det er et plus at linke til andre sider? Det er noget af det, der er en rigtig god idé at sætte sig ind i.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top