En velfungerende printer giver glade medarbejdere

Vi kender det alle. Vi har siddet i flere timer foran skærmen og arbejdet på et bestemt dokument, og det er endelig blevet tid til at bringe papiret til virkelighed og få det printet fysisk ud. Vi sender det færdige dokument til printeren og trykker på print-ud-knappen.

Men så støder vi ind i et af kontorets mest gentagende problemer. Der er ikke mere blæk i maskinen. Dokumentet kan ikke komme til live, og du står tilbage med opgaven, der kræver, at du enten selv skifter blækpatronen, eller at du finder en medarbejder, der kan gøre det.

Styr på patronerne og styr på arbejdsopgaverne

At have styr på kontoret mange blækpatroner er nok ikke lige en arbejdsopgave, som man ser sig selv udfylde, inden man bliver ansat. Men som ved så mange andre former for arbejdsområder så kommer man altså på kontoret også lidt rundt omkring.

På samme tid er blækpatroner heller ikke noget, man tænker har den største indflydelse i et arbejdsmiljø. Men igen her kommer man hurtigt på andre tanker. Især når man ser sig selv i førnævnte situation med manglen af en blækpatron.

Det er de små detaljer, der gør den største forskel

Kontorer rundt omkring i hele landet er fyldt med forskellige arbejdsopgaver, som i mange tilfælde kræver en god og solid printer. Og lige her kan du være med til at forsikre, at din arbejdsplads er den mest tiltrækkende.

Det er netop i de helt små detaljer, at der kan gøres en stor forskel. For når én fjer bliver til fem høns, bliver samlingen af mange små ufærdige og dårlige arbejdssituationer et større problem for hele virksomheden.

Vær med til at forsikre at der altid er blækpatroner klar, til når jeres printer løber tør og tag dermed det første skridt henimod en arbejdsplads, der har helt styr på alle de mange detaljer – store som små.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top