En lækker jagt jakke er prikken over i’et på din næste jagttur

Når man skal på jagt, er det vigtigt at være velforberedt og klædt godt på. Dig og din makker skal bestemt ikke gå ned på jagtjakker, hvis turen skal være en succes. Uanset om dit mål kræver, at du skal gå en længere tur, eller at du skal sidde stille og venter, skal du have flere lag på for optimal varme. Især hvis du sidder stille, er en god jagt jakke uvurderlig.

Hold varmen i morgentimerne: Den bedste påklædning til jagtturen

Især i de tidlige morgentimer, hvor temperaturen ofte er lavest, er det vigtigt, at du har en god jagt jakke. Har du flere venner, som er med på turen, skal du også gøre dem opmærksom på, at I alle skal have jagtjakker i god kvalitet. Naturligvis er det ikke tilstrækkeligt med en jagtjakke herre model – du skal også sørge for at de inderste lag hjælper dig til at forblive varm.

Den bedste mad til at lave i naturen under en jagttur

Når gutterne er på jagttur, så er det vigtigt at have noget god mad med. Dette kan være en god måde at få energi og styrke tilbage, efter I har været ude i mange timer. Derfor er det vigtigt at have nogle lette retter med, som ikke tager for meget tid at lave. En klassiker er selvfølgelig at lave “bacongryde” over åben ild, hvis I er i et område, hvor det er tilladt. Så skal I kun huske bacon, løg, peberfrugter og en god omgang kartofler til retten. Ellers er der også mange energiholdige snacks og småmåltider, som I kan tage med. Det kunne være en proteinbar eller lignende. Det fylder ikke engang lommen på en jagtjakke herre model op – for de er virkelig dybe. Så du kan også vælge at fylde lommerne med små måltider, du stille kan åbne, mens du spejder efter dit egentlige bytte.

Hvad du skal have med på turen, hvis den skal vare hele dagen

Hvis du og et par gutter skal på jagttur, skal I naturligivis alle troppe op i en jagtjakke herre model. Men derudover er der mange flere aspekter, I skal planlægge i forvejen såsom:

  • Stedet, I skal hen
  • Hvad I skal jage: fasanjagt kræver andet udstyr end hjortejagt
  • Udstyr
  • Varm påklædning

Som før nævnt er jagtjakker vigtige, nårdu skal holde varmen på din næste jagttur. Du kan også overveje at bygge et bål under turen, som ikke kun vil holde dig varm, men også give dig mulighed for at lave mad. Dog kun hvis det er et område, hvor det er tilladt.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top