Rigtig mange ejendomsmæglere er stadig, desværre, alt for dyre. Det er et marked som har fungeret på den samme måder i årtier, og som det går med mange industrier der har vokset sig store, så er innovationen stoppet. Når pengene bliver ved med at rulle ind, så er der jo ingen grund til at udvikle sin forretning, og endnu mindre grund til at følge med de muligheder som markedet tilbyder.

Derfor har danske ejendomsmæglere haft de samme rigide strukturer og de samme høje gebyrer i mange år, og når boligmarkedet kører på fuldt blus, så er der rigtig mange danskere der vil sælge deres bolig, uden at vide at de kan gøre det for næsten en tiendedel af prisen for en traditionel mægler.

Det handler om at være vågen

Når nogle industrier vokser sig for store, så begynder danskere at tænke at der ikke findes andre forretninger som tilbyder en anden pris. Man bliver forvænt til høje gebyrer og når man alligevel skal sælge noget til over én million kroner, hvad gør det så at man kaster nogle titusindvis af kroner oveni? Men det kan gøre ondt, hvis i lige præcis har sparet op til udbetalingen og I så finder ud af, at der er kommet en ekstra regning på 100.000 som i også skal betale. Det kan desuden være svært at gennemskue, hvorfor det er så dyrt.

Brikk udfordrer branchen

Hos Brikk prøver vi at gøre op med de meget dyre strukturer og de uigennemskuelige priser i branchen, men uden at skære ned på de ydelser du, som sælger, modtager. Hos Brikk får du stadig en A-Z service, men der er store summer at spare og priserne er gennemskuelige og priserne er ikke gemt væk – de kan ses som det først på forsiden.

Brikk har meget erfarne mæglere som, ligesom Brikks stiftere, også kan se, at branchen har brug for et løft.

Brikk er de stærkeste på markedsføring

I dag starter 98% af danskerne deres boligkøb online, og derfor er det vigtigt at man som sælger gør sin bolig attraktiv på de danske boligsider. Der findes mange metoder til at få en bolig fremhævet på side 1, og hos Brikk kender vi dem alle sammen, og det er blandt andet derfor vi er en af Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmæglere. Køberne finder simpelthen jeres bolig hurtigere når i bruger Brikk som jeres mægler – og det giver hurtigt salg.

Hvis du overvejer at købe, så er der masser af muligheder og Brikk kan også finde jeres næste bolig gennem vores store netværk og professionelle mæglere. Du kan starte din købsrejse ved at snakke med vores køberrådgivere.