Har du erhvervet dig en ny telefon firmatelefon? Så er der en masse ting, som du skal have styr på også. For eksempel er det en god idé at få tegnet en forsikring på telefonen, da det aldrig er sjovt at få en stor ridse i skærmen, eller at tabe telefonen, og hele skærmen går i stykker. Dermed er du sikret, så du ikke skal betale alt for mange penge i reparation, hvis skaden sker.

Mobilcover og tilbehør

For at minimere risikoen for at skade telefonen, er det godt at få et cover til telefonen. Her kan du vælge lige det du ønsker til firmatelefonen, hvad enten det er et sort enkelt cover, eller med et sjovt mønster eller farverigt billede på. Dertil kan det være en god idé at få et godt panserglas på telefonens skærm, så den er yderligere beskyttet for skader.

Vælg et godt mobilabonnement

Med købet af en ny telefon, skal du finde et godt mobilabonnement. Relatel tilbyder erhvervstelefoni, som er en meget fleksibel løsning for dig med firmatelefon, da deres mobilpakker er uden binding, men kan fås til skarpe priser. Ved at vælge mobiltelefoni erhverv hos Relatel, kan du få mange fordele, blandt andet landsdækkende 5G, produkter uden binding og det bedste mobilnetværk. Derudover kan de også tilbyde en god pris på en længerevarende aftale. Desuden kan de samle mobiltelefoni, omstilling og mobilt bredbånd i én samlet løsning, som er skræddersyet til din virksomhed. Dette firma tilbyder også mobilpakker, hvor du får adgang til en feature, hvor du kan se dine kollegaers status. Dermed er det nemt og hurtigt for dig at se, hvilke kolleager eller ansatte der er ledige på telefonen, og hvilke der er optagede. Dermed skal du ikke spilde din tid på at omstille dine kunder forgæves, hvis den pågældende kollega ikke er tilgængelig til at tage telefonen hurtigt.