Der er ikke nogen tvivl om, at det i dag er blevet en hel del anderledes at drive virksomhed, end det var for år tilbage. Vi har en masse fantastiske og nye muligheder med både den store teknologiske udvikling, der har været, men særligt også fordi vi i dag har internettet, ligesom stort set alle i dagens Danmark er online og har mulighed for at finde det, de søger, ved at slå det op på nettet.

Det er en fantastisk udvikling, der er med til at gøre det mere spændende at drive virksomhed, da du pludselig også skal til at tænke over, hvordan dine kunder opfører sig, og hvordan du kan sørge for at nå dem bedst muligt og i størst muligt antal ved at henvende dig til dem på internettet.

Som virksomhedsejer i dag arbejder du sikkert rigtig meget på din bærbare computer, eller på en stationær, men der er flere, der mener, at vi snart kommer til at erstatte den bærbare computer med en tablet eller iPad. Således udtaler vores ekspert fra Mobil.nu til os om emnet:

“Tablets og iPads smelter med tiden sammen med den bærbare pc og den udvikling synes vi er interessant at følge med på. Dagens Tablets & iPads egner sig specielt til spil og streaming, men det varer ikke længe før de også vil tage konkurrencen op med den traditionelle bærbare pc”, Steen Jørgensen, Mobil.nu.

Det er en spændende tanke, at vi om nogle år kommer til at erstatte den bærbare computer med en tablet, og det bliver også spændende at se, om det kommer til at gælde for alle. Der er ikke nogen tvivl om, at der er mange og helt fantastiske muligheder med en tablet, og den er også nem at have med på farten og nem at betjene med den smarte touch funktion, og derfor kan det være en god løsning for mange virksomhedsejere – særligt dem, der lever af den kreative branche.

Bliv dygtigere til at forstå dine kunder

Uanset hvilken branche, du arbejder inden for, er det altid spændende at kunne få flere kunder og få et bedre forhold til dem, du allerede har. For at nå dertil, er det rigtig vigtigt, at du forstår dem, for når først du forstår, hvad de egentlig har brug for, er det langt nemmere at tilbyde dem en løsning, der matcher disse problemer helt perfekt.

Her kan det være rigtig hjælpsomt at lære om adfærdsdesign, så du får nemmere ved at forstå deres adfærd og tilrette den adfærd, I har internt i virksomheden, så det hele bedre spiller sammen.

Som virksomhedsejer er det altid muligt at blive klogere, og det er det naturligvis også for dine ansatte, og derfor er det en god idé at have fokus på efteruddannelse samt altid at have et nysgerrigt sind, der gerne vil tilfredsstilles ved at tillægge sig ny viden samt nye kompetencer, der kan være med til at gøre en stor forskel for jeres virksomhed såvel som for jeres kunder.