Det er sjovt at lege med makeup. Det er fedt, at man kan dække noget over, hvis man f.eks. har en urenhed eller mørke rander under øjnene. Det er også fedt, at man kan få sine øjne til at se større ud og forstørre læberne. Der er mange ting, man kan gøre med makeup, og det er helt forståeligt, hvis du også er fan. Der er dog noget, der er meget vigtigt, at man husker, når man godt kan lide at bruge makeup. Og det er, at man skal fjerne det om aftenen, inden man lægger sig til at sove. Hvorfor er det mon så vigtigt? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Du har brug for produkter om aftenen

Hvis du går op i makeup, så er det også meget sandsynligt, at du går op i hudpleje. Du har sikkert nogle produkter, som du godt kan lide at bruge om aftenen. Hvis du er 25 eller over, så kan det være, at du bruger en anti-age creme med A- eller C-vitamin. Det er klart, at man ikke skal putte sine produkter oven på et ansigt, der har makeup på. Hvis du gør dette, så tværer du bare produkterne sammen, og din hud kan slet ikke optage produktet på samme måde. Derfor er det meget vigtigt, at du fjerner din makeup, inden du putter dine produkter på.

Gør det HVER dag

Kender du det med, at man kommer frem fra byen halvfuld, og man ikke orker at fjerne sin makeup? Forhåbentlig ikke – for det skal man aldrig gøre! Der kan naturligvis være visse tilfælde, hvor det slet ikke kan lade sig gøre, at man kan fjerne sin makeup. Men hvis det blot handler om dovenskab, så er det altså bare ud med fingeren og komme i gang!

Gør det bedste for din hud

Du skal bruge makeupfjerner hver dag, fordi det er det, der er det bedste for din hud. Hvis du sover med din makeup, så får din hud aldrig lov til at ånde helt. Din makeup sætter sig i porerne, og det kan bygge sig op, så du begynder at få urenheder. Det kan være, at du har prøvet at vågne op dagen efter en bytur med virkelig uren hud? Så er det måske fordi, du har glemt at rense den om aftenen. Eller måske ikke har gjort det ordentligt.