Derfor bør du leje AV-udstyr til din konference

Skal du bruge AV-udstyr til en konference, har du to muligheder. Enten kan du købe eller leje det. I langt de fleste tilfælde er det bedst at leje det, hvilket der er flere årsager til. Derfor er det også denne løsning, de fleste beslutter sig for at bruge.

Det er en stor omkostning at købe

Den primære årsag til, at det er bedre at leje AV udstyr til din konference, end at købe det er, at det er en stor omkostning, hvis det skal købes. Som regel er der brug for en stor mængde udstyr, hvilket nemt kan bruge den samlede udgift over 100.000 kr.

Det er de færreste, der har lyst til at spendere denne mængde penge på AV-udstyr til en konference. Hvis hele din forretning er baseret på at afholde konferencer m.m., kan det potentielt svare sig, men er det en sjældenhed, at du afholder konferencer, er leje det bedste valg.

Du kan leje en totalløsning

Beslutter du dig for at leje det udstyr, du skal bruge, er det også værd at nævne, at du kan leje en totalløsning. Det betyder, at du kan angive en række informationer om din konference til din leverandør, hvorefter de vil finde den bedste løsning.

Når du har accepteret denne løsning, bliver den leveret til dig. Det er en markant fordel, at man kan gøre det på denne måde. Dermed undgår man at skulle forsøge at sammensætte den rette løsning, fordi man har besluttet sig for at købe.

Ofte er opstilling og rådgivning med i prisen

Det er bestemt ikke altid, at det er helt ligetil at opsætte AV-udstyr til en konference. Det er især tilfældet, hvis det er en stor konference, da det kræver mere af udstyret. Derfor kan det være fornuftigt at overlade dette til en gruppe specialister.

Ender du med at leje dit udstyr, vil du ofte også kunne få både opstilling og rådgivning med i prisen. Dermed slipper du ikke kun for at binde en stor mængde penge i udstyr, men er også sikker på at få det hele sat op, så det fungerer upåklageligt.

Det faktum, at man ofte kan få opstilling og rådgivning med, er et vitalt aspekt for mange, der overvejer leje eller køb. Det skyldes, at en stor del af dem, der afholder disse konferencer, ikke har de tekniske kompetencer, der er krævet, for at håndtere selve AV-udstyret.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top