Elsker du også en god joke? Og hvad med blondinejokes? Nogle synes, at blondinejokes er noget af det sjoveste i verden. Dem, som synes dette, er typisk ikke blondiner selv, og de har det derfor sjovt med at more sig over, at nogle andre end dem selv er dumme.

Hvis du selv er blondine, er det mindre sandsynligt, at du synes, blondinejokes er sjove, og da er denne artikel måske ikke lige noget for dig. Vi har nemlig fundet fem blondinejokes frem, som vi synes, er nogle af de sjoveste nogensinde! Læs med her og lær dem at kende.

Den gode joke

Hvad er en god joke? Hvad er det, som gør en joke sjov? Dette er spørgsmål, som man kunne stille sig selv, og som du nok med al sandsynlighed vil finde ud af er svære selv at svare på.

For det første er det vidt forskelligt fra person til person, hvad man synes, er sjovt. Nogle synes, at de mest grove, ulækre og kontroversielle jokes er de sjoveste. Andre har en lidt mere forfinet form for humor, hvor det ikke alene er nok, at en joke er fx grov.

Er du på udkig efter De Sjove Jokes DK? Vil du gerne være en mester i den kunst, som det er at fortælle en sjov joke, som får folk til at grine? Så er din vigtigste opgave at lære en masse jokes at kende. Jo større et repertoire, du har, jo større chance er der for, at du altid har en passende joke på hånden til det selskab, som du befinder dig i.

De sjoveste blondinejokes

Vi har nu samlet de fem sjoveste blondine jokes nogensinde. Dem kan du starte med at lære at kende, og så har du da fem jokes, som du er klar til at fyre af.

Den første joke, som vi har fundet, lyder således: “Hvorfor var blondinen glad for at samle et puslespil på 6 måneder? – Fordi der stod 2-4 år på pakken.” Dette er en joke, hvor man ligesom med alle andre blondinejokes spiller på blondinens dumhed.

En anden god blondinejoke er denne: “To blondiner faldt ned i et hul. Da siger den ene: “Det er mørkt hernede, er det ikke?”, hvortil den anden svarer: “Jeg ved det ikke, jeg kan ikke se.”” Her er der tale om hele to dumme blondiner i én joke, hvilket gør joken endnu sjovere.

Andre gode blondinejokes

Her kommer vi med de tre sidste blondinejokes, som vi synes er blandt de sjoveste overhovedet. Den tredje af de bedste blondinejokes ever er denne: “17 blondiner stod udenfor en bar. En mand kommer forbi og spørger dem, hvorfor de ikke går ind, hvortil blondinerne svarer: “Der står man skal være 18 for at komme ind.””

Den fjerde sjove blondinejoke er: “Hvordan prøver blondiner at slå fisk ihjel? Ved at drukne dem!” Den sidste joke, som vi har kåret til at være blandt de fem bedste blondinejokes, er denne: “Hvad er det, man kalder en klog blondine? – Fiktion!”